BERK MERSİNLİ'DEN SERT AÇIKLAMALAR

ETV ekranlarında Belgin Koçak’ın konuğu olan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, geri sayımın başladığı seçim süreci ile ilgiliAK Parti’nin Manisa’daki milletvekili listesinin çok başarılı olduğunu belirtti ve iddialı konuştu; “Biz bu seçimlerde 6 vekil çıkaracağız.”

“ERDOĞAN TÜM ÜMMETİ HEYECANLANDIRAN BİR İSİM”
“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aylar öncesinde bizim Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır dedi ve bütün ümmeti heyecanlandırdı. Zaten dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ile sahaya çıkmak bizi 5-0 galip duruma getiriyor.”



“ADAYLARIMIZ VATANDAŞIN TEVECCÜĞÜNÜ ALDI”
“AK Parti’nin Manisa’daki milletvekili listesi çok güçlü. Bu 10 kişide Manisa teşkilatından. Bu isimlerin bulunduğu liste bizim çalışmalarımızı daha da kolaylaştırdı. Vatandaşımız bu isimleri gözü gibi karşıladı. Sahada adaylarımızın çalışmalarına katıldığım zamanlarda görüyorum ki, adaylarımız büyük coşku ile temaslarını gerçekleştiriyor.”

“ALGI OPERASYONLARI ELLERİNDE PATLADI”
“Son 20 gündür Türkiye ve Manisa genelinde ‘Cumhur İttifakı’na yönelik algı operasyonları yapıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz ama AK Parti’nin milletvekillerine oy vermeyeceğiz şeklinde. Sayın Cumhurbaşkanımızın 1. Turda kazanacağını bildikleri için mecliste sıkıntıya düşürmeyi planlıyorlar.Adaylar belli olduktan sonra sistem içinde tabii ki kırgınlıklar oluyor, bunları söyleyen zayıf akıllılar kimse, bunları AK Partili kabul etmiyorum, bunlar farklı amaç içerisindeler. Bu algıya vatandaşlarımız çok şükür inanmadı ama ısrarla söylüyorum ki AK Parti’nin davasında samimiyetsiz olanlar var, o kişiler defolup gidebilirler onlara hiç ihtiyacımız yok.” -Asude Onar