'BU PARALAR NEREYE GİTTİ'

 Bir dönem Manisaspor Başkanlığını da yapan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Haber Türk Gazetesi’nden Devrim İnce’ye konuşan Başkan Ergün, kendilerinin kulübü teslim ettiğinde sıfır borcu olduğunu söyledi. Öte yandan savcıyı göreve davet ederek Manisaspor hesaplarının incelenmesini isteyen Başkan Ergün, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’nın kulübün muhasebesini kendi fabrikalarında tuttuğu iddialarını gündeme getirdi.

Kulübe siyaset soktular

Manisaspor’un ligden düşmesinin ardından hala bir yönetimin hala bir açıklamada bulunmadığını belitten Başkan Ergün, kulübün içine siyaseti Casinoslot de soktuğunu sözlerine ekledi. Ayrıca Manisaspor ile ilişki kurmasının engellendiğini açıklayan Ergün, kulübün feda edildiğini de dile getirdi. Manisaspor hesaplarının incelenmesi gerektiğini vurgulayan Ergün, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’nın Manisaspor muhasebesini kendi fabrikasında tuttuğunu iddia etti.

Oyuncular serbest kalabilir

Manisapor’un borç batağında olduğunu savunan Başkan Ergün, Bank Asya 1. Lig’de de takımın barınmasının zor olduğunu çünkü futbolcuların alacaklarının ödenbmediği için serbest kalabilecekleri iddialarını da gündeme getirdi.