BÜYÜKŞEHİR’İN SULTANLARI İZMİR’DE KAZANDI!

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu karşılaşmasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Karşıyaka'nın konuğu oldu. Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ve 7 galibiyetli iki takımı karşı karşıya getiren mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve Karşıyakalı voleybol severler izledi.

4 MAÇ SONRA GELEN GALİBİYET
Karşılaşmaya iyi başlayan Karşıyaka, ilk seti 25-17 önde bitirdi (1-0). Karşılaşmanın ikinci setinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, müthiş bir geri dönüş yaptı. Yeşil beyazlı takım, 22-25'lik skorla setleri eşitledi(1-1). Üçüncü set de Manisa Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğü ile geçildi. Rakibi karşısında seti 23-25 önde bitiren Büyükşehir'in Sultanları, skoru 1-2 yaptı. Maçı kazanma azmi ve isteğini dördüncü sette de sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, 17-25'lik skorla seti aldı ve karşılaşmanın sonucunu belirledi(1-3). Dört haftadır yaşadığı mağlubiyetlerle Manisalıları üzen Yeşil beyazlı takım, sezon başında yakaladığı başarılı grafiği tekrar ortaya koyacağının sinyallerini verdi.

Salon : Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu Karşıyaka

Hakemler : CihatKüçükboyacı, Emine Uçar

Karşıyaka: Ezgi, Elif, Ayşegül, Yaren, Liray, Simay, Melisa, Ezgi Akyıldız, Ayça, Melis, Ceyna, Yasemin, Begüm, Ece

Baş Antrenrör : Tamer Çamlıbel

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Merve, Ece, Aybüke, Seden, Gülem, Duygu, Herrera, Erica, Aslı, Buse, Melis Ece, Selin, Selen

Baş Antrenör: Erkal Can

Setler: 25-17, 22-25, 23-25, 17-25 (1-3)