DEVA PARTİSİ 10 KASIM’DA ÇELENK SUNDU

DEVA Partisi Manisa İl Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatı nedeniyle 10 Kasım törenine katıldılar. DEVA Partisi üyeleri gerçekleşen 10 Kasım törenine yoğun ilgi gösterdi.

“MİNNETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ”

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, “Özgürlük, değişim ve çağdaşlaşma projesi olan Laik Cumhuriyet'in kuşatıldığı bir süreçte, düşünceleri, yaşamı ve eserleriyle 84 yıl önce bugün ölümsüzlüğe yolcu ettiğimiz önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz.” ifadesinde bulundu.

“BÜTÜN BENLİĞİMİZLE ATATÜRK'E YÖNELECEĞİZ”

Başkan Tunçdirek, “Atatürk, bir ülkenin onurunu haysiyetini koruyarak, nasıl çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirildiğini, hem tarih yazarak hem tarihe not düşerek göstermiş; hem de mazlum milletlere örnek olsun diye tarihe tescil ettirmiş bir liderdir. 10 Kasımlar da Atatürk'ün düşüncelerinin, ilke ve devrimlerinin ölümsüzlüğünü görmenin coşkusunu yaşayıp, bir kez daha bütün benliğimizle Atatürk'e yöneleceğiz. O nedenle, 10 Kasımların "matem günü" değil, "mücadele günü" olduğunu unutmayacağız, unutturmayacağız.” diyerek sözlerine son verdi.