AKHİSAR'DA KORKUNÇ KAZA! YARALILAR VAR

Manisa'nın Akhisar ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada bugün meydana gelen süt tankı patlaması büyük bir paniğe yol açtı. İlk belirlemelere göre, patlama sonucunda 5 işçi yaralandı. 

YARALILAR TEDAVİ ALTINDA

Kaza sonrası olay yerine hızla sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılardan 2'si Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne, diğer 3'ü ise ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin Manisa Merkez Efendi Hastanesine sevk edildiği öğrenilirken, hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Patlamanın sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Fabrika yönetimi, ekipmanların düzenli olarak kontrol edildiğini ve olayın detaylarının uzmanlar tarafından araştırıldığını açıkladı. Çalışanların güvenliğinin öncelikli olduğunu belirten yetkililer, yaralı işçilerin tedavi sürecini yakından takip edeceklerini ifade etti. Haber Merkezi