Emek Mahallesi’nde bağımlılıkla mücadele sürüyor

Eskişehir’in Emek Mahallesi’nde yapılması planlanan ’Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri’ ile ilgili değerlendirmede bulunuldu.
’Bağımsızlık Seferberliği’ doğrultusunda, 2026 yılı ’Bağımsızlık Yılı’ ilan edildi. Bu kapsamda, Eskişehir’in Emek Mahallesi’nde ’Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri’ yapılması planlandı. Odunpazarı AK Parti Meclis Üyesi ve Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hatice Kaya, Emek Mahallesi Muhtarı Sibel Akıl’ı ziyaret ederek planlanan eğitimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bahse konu eğitimin 15 Ocak 2025 tarihinde saat 13.30’da Emek AK Parti İrtibat Bürosu’nda gerçekleştirileceği belirtildi.

"Özellikle annelerimizi bilinçlendirmek istiyoruz"
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Odunpazarı AK Parti Meclis Üyesi ve Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hatice Kaya, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve eşi Emine Erdoğan hanımefendi 2026 yılını ’Bağımlılıkla Mücadelede Bağımsızlık Yılı’ ilan etmişti. Bu kapsamda, Türkiye’de 81 ilimizde ve ilçelerimizde Yeşilay işbirliğinde ’Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri’ ve ’Bağımlılıklarından Kurtulma’ çalışmaları yürüteceğiz. Özellikle annelerin bu konuyla ilgili bilinçlendirilmesi, duyarlılığının gelişmesi ve gençlerin bu batağa girmemelerini sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.