SOMA’DA KONSERLERLE DOLU KURTULUŞ COŞKUSU
Soma’yı hem kurtuluş hem de 18.Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali’nin coşkusu sardı. İlçede etkinlikler kapsamında 1 hafta boyunca birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.
KONSER, KUTLAMA, KORTEJ…
Soma Belediyesi’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Soma’nın Kurtuluşunun 101. yılını Coşkuyla Kutluyoruz… Soma’nın Kurtuluşunun 101. Yıldönümünde her yıl olduğu gibi 13 Eylül'de Cengiz Topel Meydanı'nda kutlama töreni ve kortej geçişi gerçekleştirilecek. Ayrıca bu yıl yine düzenlenecek olan 18.Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında kültür, sanat ve konser şöleni yaşanacak. Birbirinden ünlü sanatçılar en sevilen şarkılarıyla İlçemizde sahne alacak. Konserler saat 21.00'de eski Çarşamba Pazaryerinde. Tüm Hemşehrilerimiz davetlidir” ifadeleri kullanıldı.
BİRBİRİNDEN ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALACAK
Birbirinden ünlü şarkıcılar Soma’da en güzel şarkılarını seslendirecek. Konser programı ise şöyle; 11 Eylül Pazartesi Önce Sen Kapat ve Rezonans grupları, 12 Eylül Salı Kant Bant ve Çalar Orkestra grupları, 13 Eylül Çarşamba Muazzez Ersoy, 14 Eylül Perşembe Aydilge, 15 Eylül Cuma Sinan Akçil, 16 Eylül Cumartesi Ece Mumay, 17 Eylül Pazar Grup Sakiler… MUSA AKAR