HALİL TOKUL GÖREVE YENİDEN TALİP

24 Aralık’ta CHP Manisaİl Başkanlığı için yapılacak olan kongrede 649 delege oy kullanacak ve yeni dönemde görev yapacak il başkanını belirleyecek.

“AMACIMIZ 11 İLÇEYE PARTİ BAYRAĞIMIZI DİKMEK”
Dün parti binası önünde CHP İl Başkanlığına tekrar talip olduğunu açıklayan Halil Tokul,şu ifadelere yer verdi; “İki yıldır il başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüttüğümüze inanıyorum. Önümüzdeki dönem tekrar başkan seçildiğim takdirde, hedefim 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler. Partimi hem yerelde hem de genelde iktidara taşımak için tekrar il başkanlığına aday oldum. Oluşturacağımız dinamik kadromuz ile ilk olarak yerel seçimlerde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte 17 ilçemizin 11'inin belediye başkanlığına partimizin bayrağını dikmek. Daha sonra ise genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak. Geçmiş iki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk PartisiManisa İl Başkanlığı önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına katılarak Halil Tokul’a destek veren eşi Türkan Tokul’un yanı sıra, ilçe başkanları ve partililer de basın açıklamasına katılım sağladı.