KAHVECİLER ODASI BAŞKANI OĞLUNU EVLENDİRDİ

Saray Düğün Salonunda düzenlenen düğünde genç çifti sevenleri yalnız bırakmadı. Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, MESO Başkanı Bahattin Akyüz, Rize, Erzurum, Adana, Mersin, Ankara, Balikesir, Uşak, Afyon, Aydın, İzmir ve bir çok ilden kahveciler oda başkanları da gelerek Başkan Çetin’in ve gençlerin mutluluklarına ortak oldular. Başkan Çetin, misafirlerle yakından ilgilendi.
Ayşenur-Halil İbrahim çiftin nikahını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi kıyarken, nikah şahitliklerini ise AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Türkiye Kahveciler Federasyonu Başkanvekili Salih Pakoğlu, Manisa Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Akif Özer, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci yaptı.
Başkan Çerçi, evlilik cüzdanını genç çifte verirken, il başkanları Mersinli ve Öztürk ise Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.