KALDIRIMLAR YAYALARIN MI? YOKSA KAHVEHANELERİN Mİ?

Yorum 1; Kumludere Caddesi no 173 önü ve Kırmızı Köprü’den yukarıya doğru İvaz Paşa Camii’ne çıkan yol üzerinde kaldırımlar işgal edilmiş durumda.



Yorum 2; Sadece orada değil, cadde üzerinde kahvehane olan her yerde durum aynı maalesef.

Yorum 3; Kamuya ait alanlar ücret karşılığında kamuya açılıyor. Yani vatandaş kendi alanını para ile kullanabiliyor.



Yorum 4; Hay Allah sizden razı olsun. Sonunda birileri çektiğimiz eziyeti gördü.

Yorum 5; Bende geçen gün Defterdarlık binasının yanındaki kahve de gördüm. Kaldırıma karşılıklı sandalye koymuşlar. Kaldırımda yürüyenler orada geçit töreni yapıyor…



Yorum 6; Manisa’da artık insanların ailesiyle dolaşabileceği yer kalmadı. Kaldırımlar desen işgal atında ne arabalardan ne de masa sandalyeden kimse doğru düzgün yürüyemiyor. Neden kimse bu konuyla ilgilenmiyor?

Yorum 7; Sözde işgaliye parası alıyorlar. Adam 5 sandalye parası veriyor komple sokağa masa-sandalye atıyor.  Adamın mekanı 50 m² kapladığı yer 2 dönüm. Çadır yaptırıyor orası onun artık.



Yorum 8 ; Kapı önüne 4 ya da 5 sandalye olabilir dışarıda sigara içmeleri için ama adamlar kaldırımda okey oynuyorlar. Bir de çeyizlik ve ev eşyaları satan mağazaların önünden geçmek mümkün değil. Bir de elemanları çıkıp çay kahve içmek için tabure atıyor.

Yorum 9; Ayrıca Aynali Dede Türbesi önünde normal parkın yanında bir sıra daha park yapıyorlar. Araç geçişi tek taraflı oluyor. Trafik aksiyor.Bu da kul hakkı oluyor.

Yorum 10;Aynen tüm yapılan şikayetlere katılıyorum. Bu sıkıntıları biz de yaşıyoruz.



Yorum 11; Manisamıza yakışmayan görüntüler
 
 
Yorum 12;Kumludere Caddesin (Kırmızı köprü ile Îvaz Paşa Camii arası) de ki bu karşılıklı kaldırımlar için. Ailemiz ile eşiniz ile buralardan geçmeniz mümkün değil, yoldan gitmelisiniz, yoldan giderseniz araçlar sabırsız, korna ile rahatsız eder yada çarpar. Kaldırımlarda okey oynanıyor fotoğrafta olduğu gibi. Düşünün belediye zabıtaları görev başındalar. Cadde üzerinde kaldırımda OKEY oynamak serbest. Bir gün bu yolda gördüğüm-yaşadığım bir olayı anlatayım, yaşlı 60-65 yaşlarında bir kadın kırmızı köprüden yukarıya çıkıyor, kaldırımlar sağlı sollu dolu kadın yoldan gitmek zorunda, yoldan giderken arkadan bir araç korna çalıyor ama aralıksız yaşlı teyze arkasını döndü ve bu kadar ..…(teyze ağzına geleni söyledi)…… Olduğu yerde ben nereden gideyim oğlum diye bağırdı. Oradakilerden duymayan kalmadı. Bir Allah’ın kulu duruma el at atmadı herkesin elinde bir sigara kadına bakıyor. Bu gerçek arkadaşlar bunu yaşadım. Buradan EŞİNİZ ile geçebilir misiniz?