Lider Manisa BBSK’nın hedefi mutlak 3 puan

Antalya Kemerspor’u deplasmanda mağlup ederek TFF 3. Lig 1. Grupta iki haftalık galibiyet özlemine son veren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hafta sonunda Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Orhangazi Belediyespor maçının hazırlıkları Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde sürüyor.

Antalya Kemerspor’u deplasmanda mağlup ederek 41 puana ulaşan ve şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gözler hafta sonunda Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Orhangazi Belediyespor maçına çevrildi. Ligde ilk yarıda deplasmanda rakibine 1-0 mağlup olan ve ilk yenilgisini alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü konuk edeceği rakibini mağlup hem ilk maçın rövanşını almak hem de şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşmak istiyor.

Hazırlıklar galibiyet parolasıyla devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde devam ediyor. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde devam eden hazırlıklarda son yapılan idman, ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 top kapma ve 2’ye 2 dar alanda oyunun ardından geniş alanda oyun oynandı. Antrenman stretching ile tamamlandı.

Umut ve Erhan kart cezalısı

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Antalya Kemerspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Umut ve Erhan, hafta sonunda oynanacak olan Orhangazi Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. Bu iki futbolcu dışında Manisa Büyükşehir Belediyespor’da önemli eksik bulunmuyor.

Devrim: “Geniş bir kadromuz var, sıkıntı olmaz”

Umut ve Erhan’ın yokluğuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Devrim, “İki futbolcuda bizler için çok önemli isimler. Ancak bizim geniş bir kadromuz var. Biz şampiyonluk yarışına 11 futbolcuyla çıkmadık. Orhangazi Belediyespor maçında Umut ve Erhan’ın yerine görev vereceğim isimlere de güveniyorum. Benim kadroda yer alan tüm futbolcularıma güvenim sonsuz” diye konuştu.

Orhangazi Belediyespor sadece 3 maçtan galibiyetle ayrıldı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hafta sonunda konuk edeceği rakibi Orhangazi Belediyespor, ligin ilk yarısında oynanan maçı 71. dakikada Koray Kurt’un attığı tek golle 1-0 kazanmıştı. Rakip takım ligde sıralamada ise 17 puanla 16. sırada yer alıyor. Orhangazi Belediyespor, ligde sezon başından bu yana oynadığı 19 maçta 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Rakip ağlara toplam 18 gol bırakan Orhangazi Belediyespor, kendi ağlarında ise 25 gol gördü.

Manisa BBSK ise en yakın rakibi Bayrampaşa’nın önünde 8 puan farkla 3. Lig 1. Grupta lider durumda. Manisa BBSK 12 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken 19 karşılaşmada 30 gol atıp kalesinde sadece 11 gol gördü.