MANİSALI AK KADINLARDAN HALEP İÇİN KAMPANYA

 AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın Halep İçin Başlattığı ‘’Halep için Kardeşlik Zamanı AK kadın Halep’’yardım kampanyası İlimizde AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver  öncülüğünde gerçekleştiriliyor.
 
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, yönetim kurulu üyeleri ve Soma, Sarıgöl, Saruhanlı , Salihli, Alaşehir, Turgutlu, Selendi ile Köprübaşı İlçe Kadın Kolları başkanları ve yönetimleriyle Halep için AK Parti Genel Merkez kadın kolları tarafından 81 ilde başlatılan kampanya ile nakdi para yardımı için Kızılay'ın banka hesabına "AK Kadın Halep" notu ile para bağışında bulundular.
 
HERŞEY HAYATA UMUTLA BAKABİLMELERİ ADINA
Kampanya hakkında konuşan Başkan Yaver şu açıklamalarda bulundu: "Suriye'deki çocuklarımızın geleceği olmak, hayatta umutla bakabilmeleri adına yönetim kurulu üyelerim ve ilçe kadın kolları başkanlarım ve yönetimleriyle bu kampanya için seferber olduklar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Rabbim oralardaki kardeşlerimizin tez zamanda huzura kavuşmalarını  nasip etsin."