MASKİ DENGE’NİN HABERİNE KULAK VERDİ

HABER
TURAN IŞIK

308 sokaktaki kanalizasyon hattındaki çökme ve deforme olan kanal üzerindeki demir aksam ile ilgili; hem yazılı hem de ALO 185 hattı üzerinden herhangi bir şikayet almadıklarını belirten yetkililer, Denge Gazetesi’nin bu konuya eğilmesinden dolayı teşekkür ettiler.

DENGE YAZDI MASKİ ANINDA İLGİLENDİ
Nurlupınar Mahalle Muhtarı Süleyman Seven, Denge Gazetesine haberi gündeme getirdiği için ve MASKİ yetkililerine de hemen ilgilendikleri için teşekkür etti.

KIRILAN DEMİR KAPAN DEĞİŞTİRİLECEK
Deforme olan demir aksamın üzeri MASKİ tarafından ilk etapta kapatılacak, diğer yerler için de çalışma yapılacak. Nurlupınar Mahallesi’ndeki kanalizasyon sorunu için gelen MASKİ Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Şube Müdürü Kadri Akkurt ve beraberindekiler 308 sokak üzerinde yaptıkları inceleme neticesinde çalışmalara başladılar.

MAHALLE KÖTÜ KOKULARDAN KURTARILACAK
MASKİ yetkilileri; Sokağın son kısmındaki demiryolu altından geçen bölümde de kokuların giderilmesi için çalışma yapacaklarını, artık mahalleyi kokudan kurtaracaklarını açıkladılar.  MASKİ yetkilileri mahalledeki koku ile ilgili olarak da rutin şekilde ana kanalizasyon hattında temizlik ve ilaçlama işlemlerini yaptıklarını, ancak ters rüzgarların estiği zamanlarda nadiren de olsa koku oluştuğunu söylediler.  MASKİ yetkilileri ayrıca;  mahalle halkının böyle bir şikayetinin olmasından dolayı söz konusu bölgede tekrar kanalizasyon hattı temizliği ve bakteriyel özellikli koku ilaçlama işlemlerini yapacaklarını açıkladılar.