Özel Mandalin Anaokulu Foryouıdea Güvencesiyle Dezenfekte Edildi

Yüz yüze eğitim, kısa bir aranın ardından bugün yeniden başlıyor. Pandemi nedeniyle eğitim alanlarındaki hijyenin önemi, eskisinden daha da çok artmış durumda. Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Özel Mandalin Anaokulu’da, minik öğrencilerini en hijyenik ve sağlıklı ortamda eğitim görmeleri için Foryouidea firmasının katkılarıyla okulu dezenfekte etti. Özel kıyafetli ekipler Mandalin’de sınıflar başta olmak üzere öğrencilerin toplu olarak kullandıkları yemekhane, oyun salonları, lavabo ve koridorlarda özel solüsyonlu ilaçlarla dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Çalışmalarda Sağlık Bakanlığı onaylı insan sağlığını tehdit etmeyen biyosidal ürünler kullanıldı.

“VİRÜSLERİ YÜZDE 99,59 ORANINDA ÖLDÜRÜYOR”

Foryouidea dezenfektan ve ilaçlama sahibi Ertan Özdemir, “Creamol diye bir markamız var. Bu markamızda Dünya Sağlık Örgütü’nün ve Sağlık Bakanlığı’nın onayı da var. Dünya Sağlık Örgütü dünyada yüzde 80’e etanole izin vermektedir. Türkiye’dekilerde yüzde 60’dan başlayıp yüzde 70’e kadar ancak çıkmakta. Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye’de sadece bir tane Antimikrop adında bir laboratuvar var. Oradan aldığımız test sonuçları, Covid-19 ve Sars virüsleri ile diğer bakterileri yüzde 99,59 oranında öldürdüğün dair belgemiz mevcut. Gıda Laboratuvarları ve Gıda Denetçileri Derneği (GLADER) kendi laboratuvarlarında da yapmış olduğu testlerde de gıda maddelerine hiçbir zararının olmadığına dair belgemiz de mevcuttur. Aynı zamanda kalite belgemiz var. GLADER açısından da ürünlerimiz içerisinde göz, burun ve boğazda kullanılan benzamin hammaddesi mevcut. O damlalarda insan sağlığına zarar vermediği için kullanılıyor. Özellikle Manisa’ya bu tür hizmetler için çeşitli illerden gelenler oluyor. Biz de bunu engellemek açısından Manisa’ya kendi insanın hizmet vermesini istiyoruz” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZI GÜVENLİ ELLERE TESLİM EDİYORUZ”

Özel Mandalin Okulu’nun Manisa’nın en güzide okullarından biri olduğunu vurgulayan Özdemir, “Çocuklarımızı güvenli ellere teslim ediyoruz. Burada Yaşar Coşkun hocamızın vasıtasıyla önce velilerimizi bilgilendirdik, sonra dezenfektan çalışmamızı yaptık.” diye konuştu.