ŞIKTAŞLI'DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENCESİ

Millet İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, İYİ Parti Manisa İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi.  Toplantıda, seçim çalışmaları sürecini değerlendiren Orkun Şıktaşlı,  projelerini anlatmak için gittikleri her yerde ilgi ile karşılandıklarını belirtti. Şıktaşlı, istihdam öncelikli projelerinin olduğunu ifade ederek ,   “Mevcut Büyükşehir Başkanı Ergün, geçtiğimiz günlerde yeni projele ilanını duyurdu. Biz de buna karşılık, 5 yıl öncesindeki seçim vaatleri ve projelerinin bulunduğu kataloğu buraya getirdik. Şöyle bir baktık vadedilen  2-3 şey yapılmış. Vaadetmek kolay, hayata geçirmek bambaşka bir şey. Biz geleceğe dönük kalıcı çözümler öneriyoruz.  Bizim projelerimizde tamamen Manisa’nın refaha dönüşmesi için projeler vardır. Geçtiğimiz dönemde yüzlerce milyon bedelli ihaleler yapıldı. Kimsenin faydasına olmayan. Biz ise üretim ekonomisinin canlanmasına yönelik projelerle halkımızın karşısındayız. Biz, Manisa’yı kendine yeten bir şehir yapmak amacıyla yola çıktık. Manisa modern bir şehir olacak”diye konuştu.
 
  “HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”
Şıktaşlı, “Biz kimseyi ötekileştirmeden yapacağız bunu. Kimseye illet demeyeceğiz, zillet demeyeceğiz, ötekileştirmeyeceğiz. Bu vatanın insanı olan herkesi kucaklayacağız” dedi.

“MEVCUT BELEDİYE ÇALIŞANLARI İŞLERİNE DEVAM EDECEKLER”
Basın açıklaması sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Millet İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, 31 Mart yerel seçimlerinde seçilmesi durumunda, belediyedeki mevcut çalışanların akıbetinin ne olacağının sorulması üzerine, “ Hiçbir şekilde akıllarda soru işareti olmasın. Seçildiğimiz taktirde mevcut belediye çalışanları görevlerine devam edecekler. Biz çalışanlarımızın yüzdelik dilimlerininde hakkıyla vereceğiz. Şuanda büyükşehir belediyesinde 7 bin civarı çalışan var. Bizim projelerimiz kapsamında kuracağımız şirketlerle istihdamımız bunun iki katına çıkacak. İş güvencesi tamdır.” dedi. -Özlem ŞAHİN