TAŞKIN’DAN DESTEK ÇAGRISI

 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan sonra Osmanlıspor'la da iç sahada karşılaşacaklarını hatırlatan Taşkın, "Ligdeki 8 galibiyetin 6'sını evimizde aldık. Taraftarımızdan iki kritik maçta bize sahip çıkmasını istiyoruz. Onların desteği ile rakiplerimizi yeneceğiz" diye konuştu.

 

İlk yarıda Gaziantep'taki maçı 2-0 kazanan futbolcularını uyaran teknik adam, "Rakibimizi deplasmanda yenmek, bu maçı da kazanacağımız anlamına gelmiyor. 90 dakika terimizin son damlasına kadar mücadele etmeliyiz. Kümede kalma yolunda 3 puanı almak zorundayız" dedi.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Manisaspor PTT 1. Lig 27. haftasında 12 Nisan Pazar günü saat 13:30’da, 19 Mayıs Stadyumu’nda Gaziantep B.Ş. BLD. Spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 13:00’de gerçekleştirilen antrenman ile devam etti.
Tarık Almış Spor Tesisleri’nde, Teknik Direktörümüz Taner Taşkın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma Mottobet koşusuyla başladı. Koordinasyonlu ısınma çalışmasıyla devam eden antrenmanda 5’e 2 çalışmasının ardından geniş alanda oyun oynandı. Antrenman stretching ile tamamlandı.