Çalınan tarım aletleri jandarma tarafından bulundu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2022 - 14:01, Güncelleme: 08.03.2022 - 14:01
 

Çalınan tarım aletleri jandarma tarafından bulundu

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bir çiftçilere ait tarım aletlerini evin önünden çalan hırsızlar jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, çalınan tarım aletleri çiftçilere teslim edildi.
  Olay Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede çiftçilik yapan M.T. ile M.K. ve A.B. evlerinin önünde bulunan tarım aletlerinin yerinde olmadığı fark edince durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından jandarma ekipleri hırsızlığın S.Ç., Ö.T., M.Ö., A.Ö. ve M.Ç. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.   Şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlatan ekipler 5 şüpheliyi ilçeye bağlı Lütfiye Mahallesi'nde ele geçirdi. Öte yandan çalınan tarım aletleri de çiftçilere teslim edilirken, ifadesi alınan şüpheliler serbest bırakıldı.
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bir çiftçilere ait tarım aletlerini evin önünden çalan hırsızlar jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, çalınan tarım aletleri çiftçilere teslim edildi.

  Olay Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede çiftçilik yapan M.T. ile M.K. ve A.B. evlerinin önünde bulunan tarım aletlerinin yerinde olmadığı fark edince durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından jandarma ekipleri hırsızlığın S.Ç., Ö.T., M.Ö., A.Ö. ve M.Ç. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.

  Şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlatan ekipler 5 şüpheliyi ilçeye bağlı Lütfiye Mahallesi'nde ele geçirdi. Öte yandan çalınan tarım aletleri de çiftçilere teslim edilirken, ifadesi alınan şüpheliler serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.