Evinden çıkan 1,5 metrelik yılanı öldürdü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 12:27, Güncelleme: 20.10.2020 - 12:27
 

Evinden çıkan 1,5 metrelik yılanı öldürdü

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bağ evinde divanın altından yılan çıktığını fark eden bir kişi yaşadığı korkuyla yılanı öldürdü. Olay Manisa’nın Alaşehir ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bağ evinde temizlik yapan Ekrem Gülsün, her gün üzerinde oturdukları divanın altından yılan çıktığını fark etti. Bir an korkuya kapılan Gülsün, zehirsiz ve tarım zararlılarıyla beslenen boz yörük türü yılanı öldürdü. Üzüm sezonu boyunca bağ evinde kaldıklarını ancak yılanı fark etmediklerini belirten Gülsün, "Üzüm sezonunun başlamasıyla mayıs ayında bağda kalmaya başladık. Üzümlerin hasat edilmesi ile birlikte şehirdeki evimize taşındık. Hafta sonu evde genel temizlik ve kışa hazırlık düzenlemeleri yapmak için gittik. Evde temizlik yaparken, her zaman kullandığımız divanın altında yılanı gördük. Korkuyla ne yapacağımızı bilemedik. Sonra kürekle yılanı öldürdük. Yılanın ne zaman ve nereden girdiğini bilmiyoruz. Belki de yaz boyunca yılanla yaşadık. Şimdi sürekli yılan korkusu ile yaşayacağız. Çevre komşular yılanın boz yörük cinsi yılan olduğunu söylediler. Ben ne tür bir yılan olduğunu bilmiyorum, çok korktuk" dedi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bağ evinde divanın altından yılan çıktığını fark eden bir kişi yaşadığı korkuyla yılanı öldürdü.

Olay Manisa’nın Alaşehir ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bağ evinde temizlik yapan Ekrem Gülsün, her gün üzerinde oturdukları divanın altından yılan çıktığını fark etti. Bir an korkuya kapılan Gülsün, zehirsiz ve tarım zararlılarıyla beslenen boz yörük türü yılanı öldürdü. Üzüm sezonu boyunca bağ evinde kaldıklarını ancak yılanı fark etmediklerini belirten Gülsün, "Üzüm sezonunun başlamasıyla mayıs ayında bağda kalmaya başladık. Üzümlerin hasat edilmesi ile birlikte şehirdeki evimize taşındık. Hafta sonu evde genel temizlik ve kışa hazırlık düzenlemeleri yapmak için gittik. Evde temizlik yaparken, her zaman kullandığımız divanın altında yılanı gördük. Korkuyla ne yapacağımızı bilemedik. Sonra kürekle yılanı öldürdük. Yılanın ne zaman ve nereden girdiğini bilmiyoruz. Belki de yaz boyunca yılanla yaşadık. Şimdi sürekli yılan korkusu ile yaşayacağız. Çevre komşular yılanın boz yörük cinsi yılan olduğunu söylediler. Ben ne tür bir yılan olduğunu bilmiyorum, çok korktuk" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
abdurrahman sel
(20.10.2020 21:05 - #3106)
sitenizde ısrarla incil ve hristiyanlık reklamları geziniyor.. bilinçli mi yapıyorsunuz.. yoksa erdinç abimin gerçekten bu reklam gelirine ihtiyacı mı var
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.