Güvenlik kamerası ve saldırgan köpekle polis baskınına karşı önlem almış

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2022 - 11:29, Güncelleme: 09.08.2022 - 11:29
 

Güvenlik kamerası ve saldırgan köpekle polis baskınına karşı önlem almış

İzmir’in Torbalı ilçesinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen bir kişi, uyuşturucuları tuvalete dökerken yakalandı.
İzmir’in Torbalı ilçesinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen bir kişi, uyuşturucuları tuvalete dökerken yakalandı. Uyuşturucu tacirinin evinde yapılan incelemede, polis baskınına karşı güvenlik kamerası ve saldırgan köpekle önlem aldığı öğrenildi. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.K. adlı bir kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptığının belirleyerek şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 5 Ağustos tarihinde önceden belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi evindeki tuvalete uyuşturucu maddeleri dökerken kıskıvrak yakaladı. M.K.’nin evinde yapılan aramada 2 adet tabanca, çok sayıda mermi, uyuşturucu satışına yönelik dokümanlar ele geçirildi. Polis baskınına karşı kamera ve köpekle önlem almış Öte yandan evde yapılan incelemelerde, M.K.’nin polis baskınına karşı, sitede güvenlik kamerası bulunmasına rağmen evine ayrıca güvenlik kamerası döşediği ve evinde saldırgan köpek beslediği öğrenildi. Tutuklandı Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.K., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
İzmir’in Torbalı ilçesinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen bir kişi, uyuşturucuları tuvalete dökerken yakalandı.

İzmir’in Torbalı ilçesinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen bir kişi, uyuşturucuları tuvalete dökerken yakalandı.

Uyuşturucu tacirinin evinde yapılan incelemede, polis baskınına karşı güvenlik kamerası ve saldırgan köpekle önlem aldığı öğrenildi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.K. adlı bir kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptığının belirleyerek şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 5 Ağustos tarihinde önceden belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi evindeki tuvalete uyuşturucu maddeleri dökerken kıskıvrak yakaladı. M.K.’nin evinde yapılan aramada 2 adet tabanca, çok sayıda mermi, uyuşturucu satışına yönelik dokümanlar ele geçirildi.

Polis baskınına karşı kamera ve köpekle önlem almış

Öte yandan evde yapılan incelemelerde, M.K.’nin polis baskınına karşı, sitede güvenlik kamerası bulunmasına rağmen evine ayrıca güvenlik kamerası döşediği ve evinde saldırgan köpek beslediği öğrenildi.

Tutuklandı

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.K., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.