İş yerini kundaklamak isterken kendini yaktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2023 - 09:44, Güncelleme: 03.03.2023 - 09:44
 

İş yerini kundaklamak isterken kendini yaktı

İzmir’in Tire ilçesinde bulunan giyim mağazasını kundaklamaya çalışan kadın, hem kendini hem iş yerini yaktı. Panikle olay yerinden kaçan kadın, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
İzmir'in Tire ilçesinde bulunan giyim mağazasını kundaklamaya çalışan kadın, hem kendini hem iş yeri yaktı. Panikle olay yerinden kaçan kadın, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olay, Tire ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Ensitütü Caddesi'nde bulunan giyim mağazasında meydana geldi. Henüz kesinliği belirlenemeyen kadın, çevresini gözetledikten sonra yanından gelen bir şişe benzini kapalı olan iş yerinin önüne dökerek çakmağını çaktı. Bir andan alev alan benzinle hem iş yeri hem de kadın yanmaya başladı. Panik yapan kadın, hızla olay yerinden uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Mahalle içlerindeki yangın tüpüyle müdahale etti Alevleri gören mahalle sakinleri, yangın tüpünü alarak mağazada çıkan yangını büyümeden söndürdü. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olayın yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis çevresindeki güvenlik kameralarını mercek altına alırken olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatıldı. Öte yandan, iş yerinde 50 bin TL'lik hasarın meydana geldiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.
İzmir’in Tire ilçesinde bulunan giyim mağazasını kundaklamaya çalışan kadın, hem kendini hem iş yerini yaktı. Panikle olay yerinden kaçan kadın, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

İzmir'in Tire ilçesinde bulunan giyim mağazasını kundaklamaya çalışan kadın, hem kendini hem iş yeri yaktı. Panikle olay yerinden kaçan kadın, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, Tire ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Ensitütü Caddesi'nde bulunan giyim mağazasında meydana geldi. Henüz kesinliği belirlenemeyen kadın, çevresini gözetledikten sonra yanından gelen bir şişe benzini kapalı olan iş yerinin önüne dökerek çakmağını çaktı. Bir andan alev alan benzinle hem iş yeri hem de kadın yanmaya başladı. Panik yapan kadın, hızla olay yerinden uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Mahalle içlerindeki yangın tüpüyle müdahale etti

Alevleri gören mahalle sakinleri, yangın tüpünü alarak mağazada çıkan yangını büyümeden söndürdü. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olayın yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis çevresindeki güvenlik kameralarını mercek altına alırken olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, iş yerinde 50 bin TL'lik hasarın meydana geldiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.