Katliam gibi kaza: 8 ölü, 10 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2022 - 15:59, Güncelleme: 11.06.2022 - 15:59
 

Katliam gibi kaza: 8 ölü, 10 yaralı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde düğüne gidenlerin içinde bulunduğu minibüs ile süt taşıma tankerinin kafa kafaya çarpıştığı kazada 8 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 11.30 sıralarında Kepsut-Dursunbey kara yolunun Naipler Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Düğüne gitmek için yola çıkanların içinde bulunduğu minibüs ile karşı yönden gelen süt taşıma tankeri, kafa kafaya çarptı. Kazada 8 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. "VATANDAŞLARIN ACISINI PAYLAŞIYORUZ" Olay yerine gelen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, yaptığı açıklamada, kaza nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Vatandaşların acısını paylaşıyoruz. Şu anda vefat eden vatandaşlarımız gerekli işlemler için Dursunbey'e naklediyoruz. Yaralılarımızı da il merkezinde bulunan 4 ayrı hastanemize gönderdik. Kaza Kepsut Dursunbey karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Jandarmalarımız, sağlık birimleri, AFAD birimleri itfaiyemiz ve bütün kurumlarımızla şu anda kaza mahallinde çalışmaları yürütüyoruz. Devletimizin bütün kurumları ile ailelerimizin yanındayız. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.  
Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde düğüne gidenlerin içinde bulunduğu minibüs ile süt taşıma tankerinin kafa kafaya çarpıştığı kazada 8 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 11.30 sıralarında Kepsut-Dursunbey kara yolunun Naipler Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Düğüne gitmek için yola çıkanların içinde bulunduğu minibüs ile karşı yönden gelen süt taşıma tankeri, kafa kafaya çarptı.

Kazada 8 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

"VATANDAŞLARIN ACISINI PAYLAŞIYORUZ"

Olay yerine gelen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, yaptığı açıklamada, kaza nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Vatandaşların acısını paylaşıyoruz. Şu anda vefat eden vatandaşlarımız gerekli işlemler için Dursunbey'e naklediyoruz. Yaralılarımızı da il merkezinde bulunan 4 ayrı hastanemize gönderdik. Kaza Kepsut Dursunbey karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Jandarmalarımız, sağlık birimleri, AFAD birimleri itfaiyemiz ve bütün kurumlarımızla şu anda kaza mahallinde çalışmaları yürütüyoruz. Devletimizin bütün kurumları ile ailelerimizin yanındayız. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.