Korkutmak istemiştim

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 17:20, Güncelleme: 14.01.2021 - 17:20
 

Korkutmak istemiştim

Manisa’da 28 Mayıs 2020 tarihinde işe giden Gülnur Kocabaş’ı(22) pompalı tüfekle öldüren katil zanlısı Yusuf Akbulut, ilk kez çıktığı hakim karşısında suçlamaları kabul etmeyerek “Korkutmak istedim, öldürmek istemedim” dedi.
Manisa’da 2020 Mayıs ayında evinden işe giderken sevgilisi olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Gülnur Kocabaş’ı sokak ortasında pompalı tüfekle öldüren katil zanlısı Yusuf Akbulu’tun ilk duruşması Manisa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. ‘Tasarlayarak Adam Öldürmek’ten yargılanan Yusuf Akbulut’un duruşmasına öldürülen kızın babası Eyüp Kocabaş, anne Keder Kocabaş ve kız kardeşi Neşe Kocabaş ile Manisa Kadın Cinayetlerini Önleyeceğiz Platformu’nun üyeleri katıldı. Katil zanlısı Yusuf Akbulut, mahkemede yaptığı savunmasında öldürdüğü Gülnur Kocabaş ile sözlü olduklarını ve kendisini aldattığını iddia ederek, olay günü öldürmek değil korkutmak istediğini iddia etti. DAVA 6 NİSAN’A ERTELENDİ Duruşmada Gülnur Kocabaş’ın babası Eyüp Kocabaş ise katil zanlısı Yusuf Akbulut’un kızını defalarca rahatsız ettiğini durumu işyerindeki arkadaşlarını da bildirdiğini belirterek, katil zanlısının kızını planlı ve tasarlayarak öldürdüğünü iddia etti. Katil zanlısı Yusuf Akbulut’un tutukluluk halinin devamına karar verilen dava, sanık ve tanıkların dinlenmesinin ardından 6 Nisan 2021 tarihine ertelendi.
Manisa’da 28 Mayıs 2020 tarihinde işe giden Gülnur Kocabaş’ı(22) pompalı tüfekle öldüren katil zanlısı Yusuf Akbulut, ilk kez çıktığı hakim karşısında suçlamaları kabul etmeyerek “Korkutmak istedim, öldürmek istemedim” dedi.

Manisa’da 2020 Mayıs ayında evinden işe giderken sevgilisi olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Gülnur Kocabaş’ı sokak ortasında pompalı tüfekle öldüren katil zanlısı Yusuf Akbulu’tun ilk duruşması Manisa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. ‘Tasarlayarak Adam Öldürmek’ten yargılanan Yusuf Akbulut’un duruşmasına öldürülen kızın babası Eyüp Kocabaş, anne Keder Kocabaş ve kız kardeşi Neşe Kocabaş ile Manisa Kadın Cinayetlerini Önleyeceğiz Platformu’nun üyeleri katıldı. Katil zanlısı Yusuf Akbulut, mahkemede yaptığı savunmasında öldürdüğü Gülnur Kocabaş ile sözlü olduklarını ve kendisini aldattığını iddia ederek, olay günü öldürmek değil korkutmak istediğini iddia etti.

DAVA 6 NİSAN’A ERTELENDİ

Duruşmada Gülnur Kocabaş’ın babası Eyüp Kocabaş ise katil zanlısı Yusuf Akbulut’un kızını defalarca rahatsız ettiğini durumu işyerindeki arkadaşlarını da bildirdiğini belirterek, katil zanlısının kızını planlı ve tasarlayarak öldürdüğünü iddia etti. Katil zanlısı Yusuf Akbulut’un tutukluluk halinin devamına karar verilen dava, sanık ve tanıkların dinlenmesinin ardından 6 Nisan 2021 tarihine ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.