MANİSA'DA DERNEK BİNASINA KUMAR BASKINI!  

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2019 - 11:32, Güncelleme: 23.05.2019 - 11:32
 

MANİSA'DA DERNEK BİNASINA KUMAR BASKINI!  

Manisa’da dernek binasına yapılan kumar operasyonda 53 kişiye yasal işlem yapıldı.
HABER: SERKAN ÖZCAN Edinilen bilgiye göre, Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerine gelen ihbar üzerine harekete geçen tespit edilen adrese operasyon düzenlendi.   KANATLI HAYVANLAR VE SEVENLER DERNEĞİ Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Turgut Özal Mahallesinde bulunan Kanatlı Hayvanlar ve Sevenler Yetiştirenler derneğine polis kumar baskını düzenledi. Düzenlenen operasyonda 49 kişiye kumar oynamaktan idari 4 kişiye ise kumar oynamaya yer temini sağlamaktan adli işlem yapıldı. Yapılan operasyonda tombala makinesi, tombala kartları ve pullara el konuldu.    
Manisa’da dernek binasına yapılan kumar operasyonda 53 kişiye yasal işlem yapıldı.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Edinilen bilgiye göre, Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerine gelen ihbar üzerine harekete geçen tespit edilen adrese operasyon düzenlendi.
 
KANATLI HAYVANLAR VE SEVENLER DERNEĞİ
Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Turgut Özal Mahallesinde bulunan Kanatlı Hayvanlar ve Sevenler Yetiştirenler derneğine polis kumar baskını düzenledi. Düzenlenen operasyonda 49 kişiye kumar oynamaktan idari 4 kişiye ise kumar oynamaya yer temini sağlamaktan adli işlem yapıldı. Yapılan operasyonda tombala makinesi, tombala kartları ve pullara el konuldu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.