Manisa'da otomobil menfeze uçtu: 3 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2021 - 00:40, Güncelleme: 13.12.2021 - 00:40
 

Manisa'da otomobil menfeze uçtu: 3 yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada yaralanan gençlerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
E-96 Karayolu üzerinde meydana gelen kazada Aydın L.'nin (26) kullandığı 45 ABA 561 plakalı otomobil, Avşar Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak atık su menfezine devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.    AK Parti Manisa İl Teşkilatının düzenlediği 'Teşkilat Akademisi' programından dönen Selendi Gençlik Kolları üyelerinin bulunduğu öğrenilen otomobilde Furkan Türkyılmaz (19), Ziya Akcan (25) ile adı öğrenilemeyen bir kişi daha yaralandı.    Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.    Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada yaralanan gençlerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

E-96 Karayolu üzerinde meydana gelen kazada Aydın L.'nin (26) kullandığı 45 ABA 561 plakalı otomobil, Avşar Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak atık su menfezine devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

  AK Parti Manisa İl Teşkilatının düzenlediği 'Teşkilat Akademisi' programından dönen Selendi Gençlik Kolları üyelerinin bulunduğu öğrenilen otomobilde Furkan Türkyılmaz (19), Ziya Akcan (25) ile adı öğrenilemeyen bir kişi daha yaralandı. 

  Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. 

  Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.