Manisa’da ekstasy ve bonzai operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2020 - 12:46, Güncelleme: 23.06.2020 - 12:46
 

Manisa’da ekstasy ve bonzai operasyonu

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN SOKAK SATICILARINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA ECSTASY VE BONZAİ TABİR EDİLEN UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN 2 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.
Manisa’nın Salihli ilçesinde polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda ekstasy ve bonzai tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Salihli’ye uyuşturucu madde getirip ticaretini yapan sokak satıcılarına yönelik bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda 31 adet ekstasy olarak tabir edilen uyuşturucu hap ile 4 kilo 60 gram bonzai tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonla ilgili olarak göz altına Y.Y ve G.Y emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Salihli İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli’de huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin süreceğini söyledi.
MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN SOKAK SATICILARINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA ECSTASY VE BONZAİ TABİR EDİLEN UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN 2 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Manisa’nın Salihli ilçesinde polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda ekstasy ve bonzai tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Salihli’ye uyuşturucu madde getirip ticaretini yapan sokak satıcılarına yönelik bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda 31 adet ekstasy olarak tabir edilen uyuşturucu hap ile 4 kilo 60 gram bonzai tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonla ilgili olarak göz altına Y.Y ve G.Y emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli’de huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin süreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.