Manisa'da tır ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2022 - 17:45, Güncelleme: 17.05.2022 - 17:45
 

Manisa'da tır ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde tırla otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Ankara-İzmir E96 karayolu Derbent kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye, Kula istikametinden, Salihli istikametine gitmekte olan A.K’nin (48) kullandığı 45 EB 161 plakalı otomobil, Derbent kavşağında A.A.D.’nin (49) kullandığı 55 BCY plakalı tır ile çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobilde bulunan A.K.(48) ve Y.K.(46) yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde tırla otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara-İzmir E96 karayolu Derbent kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye, Kula istikametinden, Salihli istikametine gitmekte olan A.K’nin (48) kullandığı 45 EB 161 plakalı otomobil, Derbent kavşağında A.A.D.’nin (49) kullandığı 55 BCY plakalı tır ile çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobilde bulunan A.K.(48) ve Y.K.(46) yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.