Manisa’da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2022 - 14:36, Güncelleme: 09.11.2022 - 14:36
 

Manisa’da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
  Edinilen bilgiye göre kaza, Turgutlu ilçesine bağlı E-96 Kara Yolu Turgutlu-İzmir istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Turgutlu ilçesinden İzmir istikametine gitmekte olan M.S. idaresindeki 45 HD 0606 plakalı otomobil kavşaktan çıkıp İzmir istikametine dönemeye çalışan S.S. idaresindeki 09 AHL 269 plakalı tır ile çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil içerisinde bulunan M.S., H.Ç. Ve T.D. çeşitli yerlerinden yaralandı. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları otomobilden çıkarılan ve durumu iyi olduğu öğrenilen yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle Ankara-İzmir istikametindeki yol bir süre tek yönlü sağlanırken, yapılan çalışmanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.   Öte yandan, kazada yaralanan otomobil sürücüsünün 8 Ekim’de Turgutlu’da düzenlenen Yörük Mehmet Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Menderes Saltık olduğu öğrenildi.   Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.  
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

  Edinilen bilgiye göre kaza, Turgutlu ilçesine bağlı E-96 Kara Yolu Turgutlu-İzmir istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Turgutlu ilçesinden İzmir istikametine gitmekte olan M.S. idaresindeki 45 HD 0606 plakalı otomobil kavşaktan çıkıp İzmir istikametine dönemeye çalışan S.S. idaresindeki 09 AHL 269 plakalı tır ile çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil içerisinde bulunan M.S., H.Ç. Ve T.D. çeşitli yerlerinden yaralandı. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları otomobilden çıkarılan ve durumu iyi olduğu öğrenilen yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle Ankara-İzmir istikametindeki yol bir süre tek yönlü sağlanırken, yapılan çalışmanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

  Öte yandan, kazada yaralanan otomobil sürücüsünün 8 Ekim’de Turgutlu’da düzenlenen Yörük Mehmet Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Menderes Saltık olduğu öğrenildi.

  Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.