Salihli’de jandarmadan kaçak içki operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2022 - 15:26, Güncelleme: 10.12.2022 - 15:26
 

Salihli’de jandarmadan kaçak içki operasyonu

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak üretilen 50 litre rakı ve 15 litre şarap ele geçirildi.
  Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak içki üretimi yapıldığı bilgisi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda G.A.’ya ait ikamet ve eklentilerinde yapılan aramalarda kaçak üretilen 50 litre rakı, 15 litre şarap ile 3 kilogram anason ve damıtma düzeneği ele geçirildi.   Ele geçirilen kaçak içkiler ve damıtma düzeneğine el konulurken, olayla ilgili çalışmanın devam ettiği öğrenildi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak üretilen 50 litre rakı ve 15 litre şarap ele geçirildi.

  Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak içki üretimi yapıldığı bilgisi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda G.A.’ya ait ikamet ve eklentilerinde yapılan aramalarda kaçak üretilen 50 litre rakı, 15 litre şarap ile 3 kilogram anason ve damıtma düzeneği ele geçirildi.

  Ele geçirilen kaçak içkiler ve damıtma düzeneğine el konulurken, olayla ilgili çalışmanın devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.