Sokak ortasında önce eşini, sonra kendini vurdu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 12:04, Güncelleme: 17.11.2022 - 12:04
 

Sokak ortasında önce eşini, sonra kendini vurdu

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir kişi önce boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle vurduktan sonra aynı tüfekle kendini vurdu. Her iki yaralı da ambulansla hastaneye kaldırılırken durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Olay sabah saatlerinde Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ali A. (40), pompalı tüfekle takip ettiği boşanma aşamasındaki eşi Hülya A.’yı vurdu. Göğsüne saçmaların isabet ettiği kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Hülya A.’yı vuran Ali A., aynı tüfekle kendini boyun bölgesinden vurdu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır Hülya A. ve Ali A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.    Öte yandan olayın ardından yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde göğsünden vurulan kadının kanlar içerisinde yerde yattığı ve Ali A.’nın da kadının yanında dizlerinin üzerinde çökmüş vaziyette olduğu görülüyor.    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir kişi önce boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle vurduktan sonra aynı tüfekle kendini vurdu. Her iki yaralı da ambulansla hastaneye kaldırılırken durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay sabah saatlerinde Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ali A. (40), pompalı tüfekle takip ettiği boşanma aşamasındaki eşi Hülya A.’yı vurdu. Göğsüne saçmaların isabet ettiği kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Hülya A.’yı vuran Ali A., aynı tüfekle kendini boyun bölgesinden vurdu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır Hülya A. ve Ali A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

  Öte yandan olayın ardından yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde göğsünden vurulan kadının kanlar içerisinde yerde yattığı ve Ali A.’nın da kadının yanında dizlerinin üzerinde çökmüş vaziyette olduğu görülüyor. 

  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.