Turgutlu’da müstakil ev alevlere teslim oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2022 - 14:55, Güncelleme: 01.10.2022 - 14:55
 

Turgutlu’da müstakil ev alevlere teslim oldu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Manisa’nın Turgutlu ilçesi Özyurt Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi üzerindeki müstakil tek katlı bir evde bugün öğle saatlerinde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.   Mahallelilerin haber vermesi üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri acil sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.   İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını söndürürken, Can Uyar isimli vatandaşın yaşadığı evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Manisa’nın Turgutlu ilçesi Özyurt Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi üzerindeki müstakil tek katlı bir evde bugün öğle saatlerinde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

  Mahallelilerin haber vermesi üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri acil sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

  İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını söndürürken, Can Uyar isimli vatandaşın yaşadığı evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.