MURADİYE OSB TAM KADRO SAHADA

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2023 - 11:30, Güncelleme: 16.01.2023 - 11:30
 

MURADİYE OSB TAM KADRO SAHADA

Muradiye OSB Yönetim Kurulu, toplamda 16 KM atık su hattı, 33 KM yağmursuyu hattı, 23 KM temiz su hattı, 93 KM iletişim hattı, derivasyon kanalı, bölünmüş asfalt yol, bordür ve kaldırım inşasını kapsamına alan yatırımları geçtiğimiz cumartesi günü yerinde inceledi.
Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Başkan Vekili Fatih Çetkin, Yönetim Kurulu Üyeleri İlkay Deha Kurutaç, Hikmet Güngör, Serkan Yurteri, Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Nihat Turan ve Bölge Müdürü İlker Özdemir, altyapı imalatları sonrasında yapımı devam eden 155 adet HDA Dükkân inşaatlarını gezerek şantiye çalışanları ile sohbet ettiler. ALTYAPI İMALATLARINDA BUGÜNE KADAR, • 79000 m3 kazı tamamlandı, • 21200 m3 dolgu tamamlandı, • 3000 metre atıksu ve yağmur suyu borusu döşendi, • 380 metre yağmur suyu derivasyon kanalı inşa edildi. Çalışmaları inceleyen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Muradiye OSB için 2023 yılının bir dönüm noktası olacağını; altyapı-üstyapı ve genişleme alanı çalışmalarıyla kendi kendine yetebilen, örnek bir OSB olma yolunda hızla ilerlediklerini söyledi. “HDA DÜKKANLARINDA SONA YAKLAŞILIYOR” Başkan Kıvırcık, “Geçtiğimiz Mart ayında temeli atılan ve tamamı sahiplerini bulan HDA dükkânlarının tamamlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Gelirinin tamamı Muradiye OSB’nin altyapı inşaatlarında kullanılan dükkânlar, Manisa’nın yeni ticaret merkezi olmaya aday.” ifadesinde bulundu. “ALTYAPI İNŞAATLARIMIZA BAŞLADIK” Kendi gelir modelleri ile, başka OSB’lere de örnek olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, “Sanayicimize yük olmadan altyapı inşaatlarımıza başladık. 2023 yılı sonunda, Bölgemizin OSB olmadan önce 20 yılı aşkın süredir kullandığı yetersiz altyapısının yerini modern, güçlü bir altyapı alacak.” dedi. Asude Onar
Muradiye OSB Yönetim Kurulu, toplamda 16 KM atık su hattı, 33 KM yağmursuyu hattı, 23 KM temiz su hattı, 93 KM iletişim hattı, derivasyon kanalı, bölünmüş asfalt yol, bordür ve kaldırım inşasını kapsamına alan yatırımları geçtiğimiz cumartesi günü yerinde inceledi.

Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Başkan Vekili Fatih Çetkin, Yönetim Kurulu Üyeleri İlkay Deha Kurutaç, Hikmet Güngör, Serkan Yurteri, Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Nihat Turan ve Bölge Müdürü İlker Özdemir, altyapı imalatları sonrasında yapımı devam eden 155 adet HDA Dükkân inşaatlarını gezerek şantiye çalışanları ile sohbet ettiler.

ALTYAPI İMALATLARINDA BUGÜNE KADAR,

• 79000 m3 kazı tamamlandı,

• 21200 m3 dolgu tamamlandı,

• 3000 metre atıksu ve yağmur suyu borusu döşendi,

• 380 metre yağmur suyu derivasyon kanalı inşa edildi.

Çalışmaları inceleyen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Muradiye OSB için 2023 yılının bir dönüm noktası olacağını; altyapı-üstyapı ve genişleme alanı çalışmalarıyla kendi kendine yetebilen, örnek bir OSB olma yolunda hızla ilerlediklerini söyledi.

“HDA DÜKKANLARINDA SONA YAKLAŞILIYOR”

Başkan Kıvırcık, “Geçtiğimiz Mart ayında temeli atılan ve tamamı sahiplerini bulan HDA dükkânlarının tamamlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Gelirinin tamamı Muradiye OSB’nin altyapı inşaatlarında kullanılan dükkânlar, Manisa’nın yeni ticaret merkezi olmaya aday.” ifadesinde bulundu.

“ALTYAPI İNŞAATLARIMIZA BAŞLADIK”

Kendi gelir modelleri ile, başka OSB’lere de örnek olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, “Sanayicimize yük olmadan altyapı inşaatlarımıza başladık. 2023 yılı sonunda, Bölgemizin OSB olmadan önce 20 yılı aşkın süredir kullandığı yetersiz altyapısının yerini modern, güçlü bir altyapı alacak.” dedi. Asude Onar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.