Manisalı iş insanı Serhat Öztürk dünya evine girdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2022 - 10:34, Güncelleme: 29.08.2022 - 10:34
 

Manisalı iş insanı Serhat Öztürk dünya evine girdi

Manisalı iş insanlarından Serhat Öztürk hayatını Cansel Çakır’la birleştirerek attıklarıyla imzayla dünya evine girdi.
Mustafa - Gönül Öztürk ailesinin oğulları Manisalı iş insanı Serhat Öztük, İstanbul’un saygın ailelerinden Osman - Fatma Çakır çiftinin biricik kızları Cansel Çakır’la evlendi. Manisa Arena Düğün salonlarında gerçekleştirilen muhteşem kır düğünüyle dünya evine giren Öztürk ve Çakır ailesini sevenleri de yalnız bırakmadı. İŞ, SİYASET VE BÜROKRAT DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN İş, siyaset ve bürokrat dünyasını da bir araya getiren düğünde başta gelin ile damat olmak üzere tüm konuklar gecenin geç saatlerine kadar eğlenirken, genç çiftin mutlulukları ise yüzlerinden eksik olmadı.
Manisalı iş insanlarından Serhat Öztürk hayatını Cansel Çakır’la birleştirerek attıklarıyla imzayla dünya evine girdi.

Mustafa - Gönül Öztürk ailesinin oğulları Manisalı iş insanı Serhat Öztük, İstanbul’un saygın ailelerinden Osman - Fatma Çakır çiftinin biricik kızları Cansel Çakır’la evlendi. Manisa Arena Düğün salonlarında gerçekleştirilen muhteşem kır düğünüyle dünya evine giren Öztürk ve Çakır ailesini sevenleri de yalnız bırakmadı.

İŞ, SİYASET VE BÜROKRAT DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

İş, siyaset ve bürokrat dünyasını da bir araya getiren düğünde başta gelin ile damat olmak üzere tüm konuklar gecenin geç saatlerine kadar eğlenirken, genç çiftin mutlulukları ise yüzlerinden eksik olmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.