MANİSA’NIN TANINMIŞ OKULLARI CAFE 236 LOUNGE’DA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2018 - 07:41, Güncelleme: 19.05.2018 - 07:41
 

MANİSA’NIN TANINMIŞ OKULLARI CAFE 236 LOUNGE’DA BULUŞTU

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nde görev alan plates hocası Elif Gökarslan ve plates öğrencileri de sağlıklı bir kahvaltı için Cafe 236 Lounge’ı tercih etti. Hedef Koleji İlkokulu Mimar Sinan Sınıfı 2. Sınıf öğretmeni Ayşe Kapar, öğrencileri ve velileri ile birlikte güzel bir hafta sonunda bir araya geldi. Gediz İlköğretim Okulu 3-A sınıfı, öğretmenleri Ezgi Karademir  ve anneleri ile birlikte Cafe 236 Lounge’da baharın tadını çıkardılar. Çağatay Uluçay İlkokulu ana sınıfı H şubesi sınıf öğretmeni Melek Ekiz, öğrencileri ve velileri ile birlikte tanışma kahvaltısı düzenledi. Cemal Ergün İlköğretim Okulu 2-F sınıfı, sınıf öğretmeni Hülya Kurt ve velileri Cafe 236 Lounge’ın şık kapalı alanında serpme kahvaltılarının tadını çıkardılar. Harikalar Diyarı Anaokulu 5 yaş grubu sınıf öğretmeni Gamze Ersoy ve 3 yaş grubu sınıf öğretmeni Seviye Özdemir, sevimli öğrencileri ve velileri ile birlikte geniş katılımlı bir kahvaltı düzenledi.   ​  


Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nde görev alan plates hocası Elif Gökarslan ve plates öğrencileri de sağlıklı bir kahvaltı için Cafe 236 Lounge’ı tercih etti.

Hedef Koleji İlkokulu Mimar Sinan Sınıfı 2. Sınıf öğretmeni Ayşe Kapar, öğrencileri ve velileri ile birlikte güzel bir hafta sonunda bir araya geldi.


Gediz İlköğretim Okulu 3-A sınıfı, öğretmenleri Ezgi Karademir  ve anneleri ile birlikte Cafe 236 Lounge’da baharın tadını çıkardılar.


Çağatay Uluçay İlkokulu ana sınıfı H şubesi sınıf öğretmeni Melek Ekiz, öğrencileri ve velileri ile birlikte tanışma kahvaltısı düzenledi.




Cemal Ergün İlköğretim Okulu 2-F sınıfı, sınıf öğretmeni Hülya Kurt ve velileri Cafe 236 Lounge’ın şık kapalı alanında serpme kahvaltılarının tadını çıkardılar.



Harikalar Diyarı Anaokulu 5 yaş grubu sınıf öğretmeni Gamze Ersoy ve 3 yaş grubu sınıf öğretmeni Seviye Özdemir, sevimli öğrencileri ve velileri ile birlikte geniş katılımlı bir kahvaltı düzenledi.
 



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.