20 YILDIR ÖĞRENCİLERİN VAZGEÇİLMEZİ: BAŞARI ÖZEL ÖĞRETİM KURSU

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2022 - 14:47, Güncelleme: 07.11.2022 - 14:47
 

20 YILDIR ÖĞRENCİLERİN VAZGEÇİLMEZİ: BAŞARI ÖZEL ÖĞRETİM KURSU

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 20 yıldır hizmet vermekte olan Başarı Özel Öğretim Kursu’nun kurucusu Nevzat Tekbaş, kurumunun başarıları ve vizyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Tekbaş, “Eğitimin en önemli planlanması gereken unsur olduğunu düşünmekteyim.” ifadesinde bulundu.
Başarı Özel Öğretim Kursu’nun kurucusu Nevzat Tekbaş, ETV mikrofonuna eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Eğitime daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyleyen Tekbaş, Türkiye’nin dünyada lider konuma gelebilmesi için bunun çok önemli olduğunu ifade etti. “EĞİTİM, BİRİNCİ FELSEFEMİZ OLDU” Tekbaş, "20 yıllık süreyi, 20 saniyede özetleyebilirim. Eğitim, birinci felsefemiz oldu. Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Bir ülkeyi yok etmek istiyorsanız, atom bombasına gerek yok eğitim sistemini bozmanız yeterli sözünü." hatırlatmak isterim. Eğitim sistemini programlarken siyaset, din ve ideolojiler üstü olarak esas aldık. Sadece bilimi esas aldık. İyi bir çalışma programı ve motivasyonla 20 yılda var olduk. Bu zaman zarfından birçok rakibimiz oldu ama biz dimdik ayakta kaldık. Mezun ettiğimiz öğrencilerimiz seneler sonra kurumumuzda öğretmen olarak işe başladılar." “TIP FAKÜLTESİNE 204 TANE ÖĞRENCİ GÖNDERDİK” Tekbaş, "20 yılda ciddi anlamda derecelerimiz oldu. 2022 YKS'de AYT Türkiye Birincisi Furkan Kocak oldu. 2012'de Kerem Gökçen LGS'de 6'ncı, 7'nci ve 8'inci sınıfta, toplamda 4 Türkiye birinciliğine imza attı. Bu dönemde Mehmet Öztürk, Türkiye birinciliğine imza attı. Özetle tıp fakültesine 204 tane öğrenci gönderdik. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizden 21'e yakını hâkim ve savcı olarak görevde. 5 tane F-16 pilotumuz gökyüzünde bizi gururlandırıyor. Bunlar bize hem maddi hem de manevi tatmin sağlamakta. Gurur duyacağımız bir zamanı geri bıraktık. Yeni dönemde yeni yavrularımızla bu heyecanı paylaşmak için görevimizin başındayız." dedi. “20 YILLIK EĞİTİM GEÇMİŞİM VAR” Tekbaş, "20 yıllık bir eğitim geçmişim var. Ekonomi Üniversitesi'nde de akademik çalışmalar yapmaktayım. İkisini harmanladığım zaman önüme 3 tane konu başlığı çıktı. Eğitimin en önemli planlanması gereken unsur olduğunu düşünmekteyim. Ekonomiden, tarımdan ve hukuk sisteminden bile daha önemli olduğunu düşünüyorum. Eğitimin planlanması konusunda ülkemizde ciddi sorunlar yaşanmaktadır. Eğitime ideolojik yaklaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Milli servetin büyük bir kısmının eğitime ayrılmasını gerektiğini de inanıyorum. Eğitime ciddi bir kaynak ayrıldığı zaman Türkiye'nin gelecek yüzyılda dünyada lider bir konuma geleceğini çok rahatlıkla söyleyebilirim. Bu başarıyı bir tek eğitimle yapabiliriz, büyüklerimizin bu duruma biraz daha hassasiyet göstermelerini bekliyorum." diyerek sözlerine son verdi.
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 20 yıldır hizmet vermekte olan Başarı Özel Öğretim Kursu’nun kurucusu Nevzat Tekbaş, kurumunun başarıları ve vizyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Tekbaş, “Eğitimin en önemli planlanması gereken unsur olduğunu düşünmekteyim.” ifadesinde bulundu.

Başarı Özel Öğretim Kursu’nun kurucusu Nevzat Tekbaş, ETV mikrofonuna eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Eğitime daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyleyen Tekbaş, Türkiye’nin dünyada lider konuma gelebilmesi için bunun çok önemli olduğunu ifade etti.

“EĞİTİM, BİRİNCİ FELSEFEMİZ OLDU”

Tekbaş, "20 yıllık süreyi, 20 saniyede özetleyebilirim. Eğitim, birinci felsefemiz oldu. Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Bir ülkeyi yok etmek istiyorsanız, atom bombasına gerek yok eğitim sistemini bozmanız yeterli sözünü." hatırlatmak isterim. Eğitim sistemini programlarken siyaset, din ve ideolojiler üstü olarak esas aldık. Sadece bilimi esas aldık. İyi bir çalışma programı ve motivasyonla 20 yılda var olduk. Bu zaman zarfından birçok rakibimiz oldu ama biz dimdik ayakta kaldık. Mezun ettiğimiz öğrencilerimiz seneler sonra kurumumuzda öğretmen olarak işe başladılar."

“TIP FAKÜLTESİNE 204 TANE ÖĞRENCİ GÖNDERDİK”

Tekbaş, "20 yılda ciddi anlamda derecelerimiz oldu. 2022 YKS'de AYT Türkiye Birincisi Furkan Kocak oldu. 2012'de Kerem Gökçen LGS'de 6'ncı, 7'nci ve 8'inci sınıfta, toplamda 4 Türkiye birinciliğine imza attı. Bu dönemde Mehmet Öztürk, Türkiye birinciliğine imza attı. Özetle tıp fakültesine 204 tane öğrenci gönderdik. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizden 21'e yakını hâkim ve savcı olarak görevde. 5 tane F-16 pilotumuz gökyüzünde bizi gururlandırıyor. Bunlar bize hem maddi hem de manevi tatmin sağlamakta. Gurur duyacağımız bir zamanı geri bıraktık. Yeni dönemde yeni yavrularımızla bu heyecanı paylaşmak için görevimizin başındayız." dedi.

“20 YILLIK EĞİTİM GEÇMİŞİM VAR”

Tekbaş, "20 yıllık bir eğitim geçmişim var. Ekonomi Üniversitesi'nde de akademik çalışmalar yapmaktayım. İkisini harmanladığım zaman önüme 3 tane konu başlığı çıktı. Eğitimin en önemli planlanması gereken unsur olduğunu düşünmekteyim. Ekonomiden, tarımdan ve hukuk sisteminden bile daha önemli olduğunu düşünüyorum. Eğitimin planlanması konusunda ülkemizde ciddi sorunlar yaşanmaktadır. Eğitime ideolojik yaklaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Milli servetin büyük bir kısmının eğitime ayrılmasını gerektiğini de inanıyorum. Eğitime ciddi bir kaynak ayrıldığı zaman Türkiye'nin gelecek yüzyılda dünyada lider bir konuma geleceğini çok rahatlıkla söyleyebilirim. Bu başarıyı bir tek eğitimle yapabiliriz, büyüklerimizin bu duruma biraz daha hassasiyet göstermelerini bekliyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.