Akhisar Belediyesi, sınav öncesinde okulları dezenfekte etti

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2020 - 11:23, Güncelleme: 17.06.2020 - 11:23
 

Akhisar Belediyesi, sınav öncesinde okulları dezenfekte etti

AKHİSAR BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDE SINAVA GİRİLECEK OKULLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI.
Akhisar Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde ilçe genelinde sınava girilecek okullarda dezenfekte çalışması başlattı. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kent genelinde korona virüse karşı mücadele etmeye devam ettiklerini vurgulayarak, “20 Haziran’da gerçekleşecek sınav öncesinde okullarımızı dezenfekte ederek öğrencilerimiz için hazır hale getirdik. Halkımızın sağlığı bizim önceliklerimiz arasında. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu. 17 okul dezenfekte edildi Korona virüs tedbirleri kapsamında ertelenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Haziran ayında yapılacak. Yaklaşan sınav takvimi öncesinde, sınavların yapılacağı okullar Akhisar Belediyesi tarafından dezenfekte ediliyor. Kent genelinde korona virüse karşı etkin bir mücadele ortaya koyan Akhisar Belediyesi, yaklaşan sınav öncesinde öğrencilerin sağlığı için okullarda dezenfekte işlemi yaptı. Gerçekleştirilen çalışma ile sınav yapılacak okullarda insan sağlığını tehdit edecek olumsuzlukların minimum seviyeye indirilmesi amaçlanıyor. Ekipler, okullarda, bina giriş kapılarını, sınıf kapı kollarını, masa ve sıralar ile okul lavabolarını tek tek steril hale getirerek çalışmaları biten sınıfların kapılarını sınav günü tekrar açılmak üzere kapattı.
AKHİSAR BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDE SINAVA GİRİLECEK OKULLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

Akhisar Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde ilçe genelinde sınava girilecek okullarda dezenfekte çalışması başlattı.

Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kent genelinde korona virüse karşı mücadele etmeye devam ettiklerini vurgulayarak, “20 Haziran’da gerçekleşecek sınav öncesinde okullarımızı dezenfekte ederek öğrencilerimiz için hazır hale getirdik. Halkımızın sağlığı bizim önceliklerimiz arasında. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

17 okul dezenfekte edildi

Korona virüs tedbirleri kapsamında ertelenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Haziran ayında yapılacak. Yaklaşan sınav takvimi öncesinde, sınavların yapılacağı okullar Akhisar Belediyesi tarafından dezenfekte ediliyor.

Kent genelinde korona virüse karşı etkin bir mücadele ortaya koyan Akhisar Belediyesi, yaklaşan sınav öncesinde öğrencilerin sağlığı için okullarda dezenfekte işlemi yaptı. Gerçekleştirilen çalışma ile sınav yapılacak okullarda insan sağlığını tehdit edecek olumsuzlukların minimum seviyeye indirilmesi amaçlanıyor. Ekipler, okullarda, bina giriş kapılarını, sınıf kapı kollarını, masa ve sıralar ile okul lavabolarını tek tek steril hale getirerek çalışmaları biten sınıfların kapılarını sınav günü tekrar açılmak üzere kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.