BAHÇEŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER İTALYA’YA DAMGA VURDU!

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 15:49, Güncelleme: 23.05.2022 - 15:49
 

BAHÇEŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER İTALYA’YA DAMGA VURDU!

Eğitim alanında ülkedeki önemli kurumlardan olan Bahçeşehir Koleji’nin Manisa Kampüsü öğrencileri, İtalya’da düzenlenen yarışmalarda hem okullarını hem de Manisa’yı gururla temsil etti.
Manisa Bahçeşehir Koleji 4’üncü sınıf öğrencileri, İtalya’nın Sanremo kentinde düzenlenen ve 18 farklı ülkeden öğrencilerin katıldığı Küresel Eğitim Festivali’nde ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Öğrenciler, iklim krizini konu alan İngilizce müzikalle yarışmada finale kalmayı başarırken, seyircilerin önünde sergiledikleri performansla ödülü almayı başardı. Okulun 6 ve 7’nci sınıf öğrencileri de İngilizce yazıp yönettiği ‘Akran Zorbalığı’nı konu alan kısa filmi ile ‘Jüri Özel Ödülü’nü kazandılar. Öğrencilere yarışmalara hazırlandıkları sırada ve yarışmalar sırasında görevli öğretmenler Figen Didem Gökay ile Gizem Akgün eşlik etti. Manisa Bahçeşehir Koleji Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu da öğrencileri ve öğretmenleri, elde ettikleri başarılardan dolayı kutlarken, bu tür etkinliklerde her zaman en ön sıralarda yer almaya devam edeceklerini dile getirdi.
Eğitim alanında ülkedeki önemli kurumlardan olan Bahçeşehir Koleji’nin Manisa Kampüsü öğrencileri, İtalya’da düzenlenen yarışmalarda hem okullarını hem de Manisa’yı gururla temsil etti.

Manisa Bahçeşehir Koleji 4’üncü sınıf öğrencileri, İtalya’nın Sanremo kentinde düzenlenen ve 18 farklı ülkeden öğrencilerin katıldığı Küresel Eğitim Festivali’nde ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Öğrenciler, iklim krizini konu alan İngilizce müzikalle yarışmada finale kalmayı başarırken, seyircilerin önünde sergiledikleri performansla ödülü almayı başardı. Okulun 6 ve 7’nci sınıf öğrencileri de İngilizce yazıp yönettiği ‘Akran Zorbalığı’nı konu alan kısa filmi ile ‘Jüri Özel Ödülü’nü kazandılar. Öğrencilere yarışmalara hazırlandıkları sırada ve yarışmalar sırasında görevli öğretmenler Figen Didem Gökay ile Gizem Akgün eşlik etti.

Manisa Bahçeşehir Koleji Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu da öğrencileri ve öğretmenleri, elde ettikleri başarılardan dolayı kutlarken, bu tür etkinliklerde her zaman en ön sıralarda yer almaya devam edeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.