BENZİN FİYATLARINA ZAM GELİYOR!

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 18:10, Güncelleme: 24.04.2020 - 18:10
 

BENZİN FİYATLARINA ZAM GELİYOR!

Petrol fiyatlarındaki dalgalanma Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarında da sık sık değişikliği beraberinde getiriyor.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından aktarılan bilgilere göre, gece yarısından itibaren Ankara'da ortalama 4.97 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5.29 liraya yükselecek. Benzin litre fiyatı İstanbul'da 5.12 lira, İzmir'de 5.29 lira olacak. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler göz önüne alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiytatlar, şehir ve şirketlere göre değişiklik gösterebiliyor.
Petrol fiyatlarındaki dalgalanma Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarında da sık sık değişikliği beraberinde getiriyor.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından aktarılan bilgilere göre, gece yarısından itibaren Ankara'da ortalama 4.97 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5.29 liraya yükselecek.

Benzin litre fiyatı İstanbul'da 5.12 lira, İzmir'de 5.29 lira olacak. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler göz önüne alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiytatlar, şehir ve şirketlere göre değişiklik gösterebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.