DENİZBANK’TAN ÇİFTÇİLERE 20. YILA ÖZEL KAMPANYA

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2022 - 13:38, Güncelleme: 28.02.2022 - 13:38
 

DENİZBANK’TAN ÇİFTÇİLERE 20. YILA ÖZEL KAMPANYA

Tarımın sürdürülebilirliği için 20 yıldır çalışan DenizBank, Ziraat Odası Üyeleri, Damızlık Birliği Üyeleri, Sulama Birlikleri üyeleri, TARİŞ Üzüm ve TARİŞ Pamuk Kooperatiflerine kayıtlı tüm üyelerine tarımdaki 20’nci yılına özel avantajlı faiz oranları ile kredi kullanım imkanı sunuyor.
Tarişbank’ı 2002 yılında satın alarak sektöre en büyük kaynağı sağlayan DenizBank, Manisa Ziraat Odasına Kayıtlı Tüm Çiftçiler, Damızlık Birliği, Sulama Birliği gibi Tüm Tarımsal Birlik üyeleri, Tüm Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyeleri ile TARİŞ Üzüm ve TARİŞ Pamuk Kooperatiflerine kayıtlı Tüm Üyeleri için 20. yılına özel avantajlı faiz oranlarını ve kampanyalarını üreticilerle buluşturuyor. ‘ÜRETİMİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KILMAK İÇİN YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ’ DenizBank Manisa Cumhuriyet Bulvarı Şubesi Müdürü Mehmet Emin Bali, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Memleketimize duyduğumuz sorumluluk bilinciyle tarıma katkıyı, ülkemizin geleceğine yatırım bilinciyle odağımıza yerleştiriyoruz. Yenilikçi finansal çözümlerimiz, ülkemizin dört yanında sektörün dinamiklerini yakından tanıyan ziraat mühendisi kadrolarımız ve 20 yıllık bilgi birikimimizle üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Tarımdan elde edilen geliri artırıp masrafları azaltmaya yönelik çalışmaları önemsiyoruz. Oda, Birlik ve Kooperatifler ile yapılan iş birliğimiz ile çiftçilerimizi, verimliliklerini yükseltecek kampanyalarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz”-
Tarımın sürdürülebilirliği için 20 yıldır çalışan DenizBank, Ziraat Odası Üyeleri, Damızlık Birliği Üyeleri, Sulama Birlikleri üyeleri, TARİŞ Üzüm ve TARİŞ Pamuk Kooperatiflerine kayıtlı tüm üyelerine tarımdaki 20’nci yılına özel avantajlı faiz oranları ile kredi kullanım imkanı sunuyor.

Tarişbank’ı 2002 yılında satın alarak sektöre en büyük kaynağı sağlayan DenizBank, Manisa Ziraat Odasına Kayıtlı Tüm Çiftçiler, Damızlık Birliği, Sulama Birliği gibi Tüm Tarımsal Birlik üyeleri, Tüm Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyeleri ile TARİŞ Üzüm ve TARİŞ Pamuk Kooperatiflerine kayıtlı Tüm Üyeleri için 20. yılına özel avantajlı faiz oranlarını ve kampanyalarını üreticilerle buluşturuyor.

‘ÜRETİMİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KILMAK İÇİN YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ’

DenizBank Manisa Cumhuriyet Bulvarı Şubesi Müdürü Mehmet Emin Bali, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Memleketimize duyduğumuz sorumluluk bilinciyle tarıma katkıyı, ülkemizin geleceğine yatırım bilinciyle odağımıza yerleştiriyoruz. Yenilikçi finansal çözümlerimiz, ülkemizin dört yanında sektörün dinamiklerini yakından tanıyan ziraat mühendisi kadrolarımız ve 20 yıllık bilgi birikimimizle üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Tarımdan elde edilen geliri artırıp masrafları azaltmaya yönelik çalışmaları önemsiyoruz. Oda, Birlik ve Kooperatifler ile yapılan iş birliğimiz ile çiftçilerimizi, verimliliklerini yükseltecek kampanyalarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz”-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.