Emekli ve memur zammı 2022'de ne olacak?

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2021 - 20:38, Güncelleme: 29.12.2021 - 20:38
 

Emekli ve memur zammı 2022'de ne olacak?

Emekli ve memur 2022 zammıyla ilgili yeni gelişme.. Asgari ücrete yapılan yüzde 50.5'lik zammın ardından gözler, 2022 emekli ve memur zam oranlarına çevrildi. Emekli ve memura yapılacak zam 3 Ocak pazartesi açıklanacak Aralık ayı enflasyonuna göre şekillenecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den de 'yüksek zam' mesajı geldi. Bakan Nebati'nin "Memurlar için çok güzel bir anlaşma yapılmış, sıra emeklilerde. Onların da hakkını vermek lazım" ifadeleri heyecan yarattı. Emekli ve memur zammı 2022'de ne olacak? Milyonlarca vatandaş günlerdir bu sorunun yanıtını ararken, 2022 emekli ve memur maaş zammı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Asgari ücretin 4 bin 253 TL olmasının ardından emekli ve memur maaşlarına da yüksek oranda bir zam yapılması bekleniyor. Enflasyon rakamlarına göre şekillenecek 2022 zam oranları için tüm gözler yılın son aylık enflasyon rakamının açıklanacağı 3 Ocak tarihine çevrildi. Pazartesi günü açıklanacak kritik rakama göre devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacak. Asgari ücretteki yüzde 50.5'lik zammın ardından emekli ve memurları sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacak. Asgari ücretteki yüzde 50.5'lik zammın ardından emekli ve memurları umutlandıran açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den geldi. Bakan Nebati, "Kamu görevlileriyle çok güzel bir anlaşma yapılmış sıra emeklilerde. Onların da hakkını vermek lazım, Hazine, sabit gelirliler konusunda sıkıntı çıkarmayacak" dedi.

Emekli ve memur 2022 zammıyla ilgili yeni gelişme.. Asgari ücrete yapılan yüzde 50.5'lik zammın ardından gözler, 2022 emekli ve memur zam oranlarına çevrildi. Emekli ve memura yapılacak zam 3 Ocak pazartesi açıklanacak Aralık ayı enflasyonuna göre şekillenecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den de 'yüksek zam' mesajı geldi. Bakan Nebati'nin "Memurlar için çok güzel bir anlaşma yapılmış, sıra emeklilerde. Onların da hakkını vermek lazım" ifadeleri heyecan yarattı.

Emekli ve memur zammı 2022'de ne olacak? Milyonlarca vatandaş günlerdir bu sorunun yanıtını ararken, 2022 emekli ve memur maaş zammı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Asgari ücretin 4 bin 253 TL olmasının ardından emekli ve memur maaşlarına da yüksek oranda bir zam yapılması bekleniyor. Enflasyon rakamlarına göre şekillenecek 2022 zam oranları için tüm gözler yılın son aylık enflasyon rakamının açıklanacağı 3 Ocak tarihine çevrildi. Pazartesi günü açıklanacak kritik rakama göre devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacak. Asgari ücretteki yüzde 50.5'lik zammın ardından emekli ve memurları sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacak. Asgari ücretteki yüzde 50.5'lik zammın ardından emekli ve memurları umutlandıran açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den geldi. Bakan Nebati, "Kamu görevlileriyle çok güzel bir anlaşma yapılmış sıra emeklilerde. Onların da hakkını vermek lazım, Hazine, sabit gelirliler konusunda sıkıntı çıkarmayacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.