FIRSATÇILAR ETİKET DEĞİŞTİRME YARIŞINA GİRDİ

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2022 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2022 - 13:50
 

FIRSATÇILAR ETİKET DEĞİŞTİRME YARIŞINA GİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asgari ücretin 8 bin 506 lira olarak açıklanmasının ardından fırsatçılar harekete geçti. Marketlerde bazı etiketlerin değiştirildiğini gören vatandaşlar isyan ettiler.
Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2023 yılı asgari ücreti, 8 bin 506 lira olarak açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında gerek görüldüğü takdirde ara zam yapılabileceğini de belirtti. Asgari ücretin açıklanmasıyla tartışmalar başlarken fırsatçılar da hemen harekete geçip zam yağmuruna başladı. VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ Zammın hemen sonrasında bazı marketlerin ürün etiketlerini değiştirdiği ortaya çıktı. Durumu ifşa eden sosyal medya kullanıcıları etiketlerdeki değişimleri paylaşıp isyan etti. Vatandaşlar, "Market zamlarına acil müdahale" diyerek konu hakkında onlarca yorum yaptı. “FİYATLARLA İLGİLİ UYARILARDA BULUNDUK” Ticaret Bakanı Mehmet Muş da 4 ulusal zincir marketin yöneticisini makamında ağırladı ve kendilerinin etiketler konusunda uyarıldığını söyledi. Muş'un paylaşımında, "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Ticaret Bakanlığı olarak sahada denetimlerimizi yoğun şekilde sürdürmekteyiz. Haksız fiyat artışlarıyla mücadelede Bakanlık olarak elimizdeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlıyız" ifadeleri yer aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asgari ücretin 8 bin 506 lira olarak açıklanmasının ardından fırsatçılar harekete geçti. Marketlerde bazı etiketlerin değiştirildiğini gören vatandaşlar isyan ettiler.

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2023 yılı asgari ücreti, 8 bin 506 lira olarak açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında gerek görüldüğü takdirde ara zam yapılabileceğini de belirtti. Asgari ücretin açıklanmasıyla tartışmalar başlarken fırsatçılar da hemen harekete geçip zam yağmuruna başladı.

VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ

Zammın hemen sonrasında bazı marketlerin ürün etiketlerini değiştirdiği ortaya çıktı. Durumu ifşa eden sosyal medya kullanıcıları etiketlerdeki değişimleri paylaşıp isyan etti. Vatandaşlar, "Market zamlarına acil müdahale" diyerek konu hakkında onlarca yorum yaptı.

“FİYATLARLA İLGİLİ UYARILARDA BULUNDUK”

Ticaret Bakanı Mehmet Muş da 4 ulusal zincir marketin yöneticisini makamında ağırladı ve kendilerinin etiketler konusunda uyarıldığını söyledi. Muş'un paylaşımında, "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Ticaret Bakanlığı olarak sahada denetimlerimizi yoğun şekilde sürdürmekteyiz. Haksız fiyat artışlarıyla mücadelede Bakanlık olarak elimizdeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlıyız" ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.