SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin ikramiye tarihleri belli oldu!

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2021 - 16:49, Güncelleme: 03.05.2021 - 16:49
 

SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin ikramiye tarihleri belli oldu!

SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin bayram ikramiyesinin ödenme tarihi belli oldu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilerin bayram ikramiyelerinin 6 Mayıs itibari ile verileceğini açıkladı. EMEKLİ İKRAMİYE TARİHLERİ BELLİ OLDU Bakan Bilgin Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, "Emeklilerimize bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek. SSK emeklilerimizin 6 Mayıs’ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak. Tüm emeklilerimizin ve ailelerinin şimdiden bayramını tebrik ediyorum." dedi. Emeklilerimize bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek. SSK emeklilerimizin 6 Mayıs’ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak. Tüm emeklilerimizin ve ailelerinin şimdiden bayramını tebrik ediyorum.
SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin bayram ikramiyesinin ödenme tarihi belli oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilerin bayram ikramiyelerinin 6 Mayıs itibari ile verileceğini açıkladı.

EMEKLİ İKRAMİYE TARİHLERİ BELLİ OLDU

Bakan Bilgin Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, "Emeklilerimize bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek. SSK emeklilerimizin 6 Mayıs’ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak. Tüm emeklilerimizin ve ailelerinin şimdiden bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Emeklilerimize bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek.

SSK emeklilerimizin 6 Mayıs’ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak.

Tüm emeklilerimizin ve ailelerinin şimdiden bayramını tebrik ediyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.