“TÜRK MİLLETİNİ HER AY DAHA DA FAKİRLEŞTİRİYORLAR”

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2022 - 15:25, Güncelleme: 04.04.2022 - 15:25
 

“TÜRK MİLLETİNİ HER AY DAHA DA FAKİRLEŞTİRİYORLAR”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, TÜİK’in açıkladığı enflasyon oranlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “Türkiye, dünya üzerinde olmayan, sırf bir kişinin hırsları nedeniyle ortaya çıkan bir ekonomik krizi yaşıyor. Türk milletini her geçen ay daha da fakirleştiriyorlar.” dedi.
TÜİK, Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre yıllık enflasyon oranı yüzde 61,14 ile son 20 yılın zirvesini gördü. Aylık enflasyon oranı ise yüzde 5,46 oldu. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, TÜİK rakamlarının güvenilir olmadığı ve enflasyonun açıklanandan çok daha yüksek hissedildiğini söyledi. İYİ Partili Eryılmaz, “Türk milleti, mübarek Ramazan ayında iftarını açacak yemeği evine götüremiyor. Vatandaşlarımız pazarlardan çürümüş meyve ve sebze topluyor. Raflarda fiyatlar, gün aşırı artış gösteriyor. Türkiye, büyük bir fakirlik içerisinde, halkımız sürünüyor. İktidar, Türkiye’deki pahalılığı dünyada artan enflasyon oranına çekmeye çalışıyor ama gerçeğin böyle olmadığını 7’den 70’e herkes biliyor. Türkiye, dünya üzerinde olmayan, sırf bir kişinin hırsları nedeniyle ortaya çıkan bir ekonomik krizi yaşıyor. Türk milletini her geçen ay daha da fakirleştiriyorlar” dedi. “TÜİK YÖNETİCİLERİ TÜRKİYE’DE YAŞAMIYOR MU?” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “TÜİK’in açıkladığı rakamlar bile, AK Parti iktidarının Türkiye’yi nasıl bir uçuruma sürüklediğini ispat ediyor. Her ay söylüyoruz, TÜİK’in açıkladığı bu rakamlar güvenilir değil, Türk milleti çarşıya, pazara ve markete gittiğinde açıklanan enflasyonun çok daha üzerinde bir artış hissediyor. TÜİK yöneticileri Türkiye’de yaşamıyor mu? İktidara bağlanmış olan kurumlar da, iktidar temsilcileri de halkla dalga geçiyor. Bu rezilliği daha fazla yaşamak istemiyoruz. Türk milletinin refahı için ülkeyi bir an önce erken seçime götürün, bu kadar kepazelik yeter. Yer altı, yer üstü ve insan kaynağında bu kadar güçlü olan bir ülkede yaşanan bu ekonomik krizin izahı yoktur. AK Parti artık miladını doldurmuş ve Türkiye’ye verecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Bir an önce sandığı vatandaşımızın önüne getirin, milletimizin bu hayat pahalılığa dayanacak gücü kalmadı”-
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, TÜİK’in açıkladığı enflasyon oranlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “Türkiye, dünya üzerinde olmayan, sırf bir kişinin hırsları nedeniyle ortaya çıkan bir ekonomik krizi yaşıyor. Türk milletini her geçen ay daha da fakirleştiriyorlar.” dedi.

TÜİK, Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre yıllık enflasyon oranı yüzde 61,14 ile son 20 yılın zirvesini gördü. Aylık enflasyon oranı ise yüzde 5,46 oldu. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, TÜİK rakamlarının güvenilir olmadığı ve enflasyonun açıklanandan çok daha yüksek hissedildiğini söyledi. İYİ Partili Eryılmaz, “Türk milleti, mübarek Ramazan ayında iftarını açacak yemeği evine götüremiyor. Vatandaşlarımız pazarlardan çürümüş meyve ve sebze topluyor. Raflarda fiyatlar, gün aşırı artış gösteriyor. Türkiye, büyük bir fakirlik içerisinde, halkımız sürünüyor. İktidar, Türkiye’deki pahalılığı dünyada artan enflasyon oranına çekmeye çalışıyor ama gerçeğin böyle olmadığını 7’den 70’e herkes biliyor. Türkiye, dünya üzerinde olmayan, sırf bir kişinin hırsları nedeniyle ortaya çıkan bir ekonomik krizi yaşıyor. Türk milletini her geçen ay daha da fakirleştiriyorlar” dedi.

“TÜİK YÖNETİCİLERİ TÜRKİYE’DE YAŞAMIYOR MU?”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “TÜİK’in açıkladığı rakamlar bile, AK Parti iktidarının Türkiye’yi nasıl bir uçuruma sürüklediğini ispat ediyor. Her ay söylüyoruz, TÜİK’in açıkladığı bu rakamlar güvenilir değil, Türk milleti çarşıya, pazara ve markete gittiğinde açıklanan enflasyonun çok daha üzerinde bir artış hissediyor. TÜİK yöneticileri Türkiye’de yaşamıyor mu? İktidara bağlanmış olan kurumlar da, iktidar temsilcileri de halkla dalga geçiyor. Bu rezilliği daha fazla yaşamak istemiyoruz. Türk milletinin refahı için ülkeyi bir an önce erken seçime götürün, bu kadar kepazelik yeter. Yer altı, yer üstü ve insan kaynağında bu kadar güçlü olan bir ülkede yaşanan bu ekonomik krizin izahı yoktur. AK Parti artık miladını doldurmuş ve Türkiye’ye verecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Bir an önce sandığı vatandaşımızın önüne getirin, milletimizin bu hayat pahalılığa dayanacak gücü kalmadı”-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.