CHP Yunusemre, Yenilenen Binasını Açtı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2020 - 16:39, Güncelleme: 26.06.2020 - 16:39
 

CHP Yunusemre, Yenilenen Binasını Açtı

CHP Yunusemre İlce Başkanlığı bir süredir tadilat gerçekleştirdiği ilçe başkanlığı binasını yenilenen yüzüyle açılışını yaptı.  Açılış törenine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, CHP İl Başkanı Semih Balaban, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kolları ve partililer katıldı. 
Açılış konuşmasını yapan CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, pandemi sürecini en iyi şekilde atlatmak için çalıştıklarını belirterek, ihtiyaç sahiplerine dayanışma kolileri dağıttıklarını söyledi.  CHP’li Arcak, “Bu süreçte Yunusemre ilçe başkanlığımızın tadilatını gerçekleştirdik ve alanımızı genişlettik. Artık parti çalışmalarımızı daha rahat yapacağız. İlçe yönetimime, önceki dönem ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları yönetimime ve her şeyden önemlisi Yunusemre’nin cefakar örgütüne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, açılışta partililere seslendi. CHP’li Özel, “Bu zorlu salgın sürecinde il, ilçe binalarına ziyaret sınırlaması vardı. Sosyal mesafemizi koruduk. Bir yandan da güç durumdaki insanlar için çalışmalarımız devam etti. Bu süreçte milletvekilleri Ankara’da, il başkanları kendi görev alanlarında büyük fedakarlıklar yaptılar. Bu zorlu süreçte zamanı değerlendirerek hizmet binasını daha kullanışlı hale getiren ilçe yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu virüs ilk günkü kadar bulaşıcı, ilk günkü kadar tehlikeli. Bu konuda rehavet hepimize ve topluma sıkıntı yaratır. Kurallara uyarak, ama artık daha çok sahada olarak çalışmamız gerekecek. Bugün Manisa’da bir deprem yaşandı, milletvekilleri ile birlikte Saruhanlı ve Akhisar’da etkilenen yerlere gezdik. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yok. Ama bugün oralara birer belediye başkanı ile geziyor olmanın gücünü hissettik. İlerde de tüm ilçelerimizde bu gücü hissetmek için hepimize önemli görevler düşüyor. Ben fedakar örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Burası bizim hepimizin baba evi. Daha çalışabilir şekle getirildiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Açılış konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilirken, katılanlara lokma ikram edildi.
CHP Yunusemre İlce Başkanlığı bir süredir tadilat gerçekleştirdiği ilçe başkanlığı binasını yenilenen yüzüyle açılışını yaptı.  Açılış törenine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, CHP İl Başkanı Semih Balaban, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kolları ve partililer katıldı. 


Açılış konuşmasını yapan CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, pandemi sürecini en iyi şekilde atlatmak için çalıştıklarını belirterek, ihtiyaç sahiplerine dayanışma kolileri dağıttıklarını söyledi. 
CHP’li Arcak, “Bu süreçte Yunusemre ilçe başkanlığımızın tadilatını gerçekleştirdik ve alanımızı genişlettik. Artık parti çalışmalarımızı daha rahat yapacağız. İlçe yönetimime, önceki dönem ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları yönetimime ve her şeyden önemlisi Yunusemre’nin cefakar örgütüne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, açılışta partililere seslendi. CHP’li Özel, “Bu zorlu salgın sürecinde il, ilçe binalarına ziyaret sınırlaması vardı. Sosyal mesafemizi koruduk. Bir yandan da güç durumdaki insanlar için çalışmalarımız devam etti. Bu süreçte milletvekilleri Ankara’da, il başkanları kendi görev alanlarında büyük fedakarlıklar yaptılar. Bu zorlu süreçte zamanı değerlendirerek hizmet binasını daha kullanışlı hale getiren ilçe yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu virüs ilk günkü kadar bulaşıcı, ilk günkü kadar tehlikeli. Bu konuda rehavet hepimize ve topluma sıkıntı yaratır. Kurallara uyarak, ama artık daha çok sahada olarak çalışmamız gerekecek. Bugün Manisa’da bir deprem yaşandı, milletvekilleri ile birlikte Saruhanlı ve Akhisar’da etkilenen yerlere gezdik. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yok. Ama bugün oralara birer belediye başkanı ile geziyor olmanın gücünü hissettik. İlerde de tüm ilçelerimizde bu gücü hissetmek için hepimize önemli görevler düşüyor. Ben fedakar örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Burası bizim hepimizin baba evi. Daha çalışabilir şekle getirildiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Açılış konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilirken, katılanlara lokma ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.