Çöpe atmayı düşündüğü yünlerden servet çıktı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2022 - 13:22, Güncelleme: 12.08.2022 - 13:22
 

Çöpe atmayı düşündüğü yünlerden servet çıktı

İzmir Urla’da bir vatandaşın kabartılması için yorgancıya verdiği bohçadan 116 bin lira değerinde 17 adet kulplu reşat altını çıktı. Yünlerin içinde buldukları altını görünce büyük şaşkınlık yaşayan dükkan sahipleri, altınları sahibine teslim etti.
İzmir Urla’da bir vatandaşın kabartılması için yorgancıya verdiği bohçadan 116 bin lira değerinde 17 adet kulplu reşat altını çıktı. Yünlerin içinde buldukları altını görünce büyük şaşkınlık yaşayan dükkan sahipleri, mersin, altınları sahibine teslim etti. İzmir’in Urla ilçesinde Gülcan A. isimli vatandaş, 1 Ağustos günü annesinden kalma bohçayı kabartılması için yorgancıya verdi. Gülcan A., dükkanı oğlu Bayram Akgün (38) ile birlikte işleten Nazlı Akgün’e (61), annesinden kalan yünleri çöpe atmaktan son anda vazgeçtiğini, koyun yünlerini kabarttıktan sonra yastık yapmak istediklerini anlattı. Annesine işlerinde yardım eden Nazlı Akgün’ün kızı Gülter Akyol (40) ise geçen gün koyun yünlerini kabartmaya koyuldu. İşlem sırasında kırmızı kese içerisinde çok sayıda bulan Akyol, durumu hemen annesi ve ağabeyine haber verdi. Dükkan sahipleri, 116 bin lira değerinde 17 adet kulplu reşat altını gördüklerinde adeta şoke oldu. Altınların bulunmasıyla müşteriye mesaj atan Bayram Akgün ve ailesi, altınları Gülcan A.’ya teslim etti. “İçinden hazine çıktı” Olayı anlatan Nazlı Akgün, “Müşteri, bohçayı atmaya kıyamadığını söyledi. Bohça annesinden kalmış. Bohça teslim edildikten 10 gün sonra kızım yardıma geldiğinde yünleri kabartmaya başladı ve kırmızı keseyi buldu. Hemen yukarı çıkıp ‘Anne bu yün kimin? İçinden hazine çıktı’ dedi. Müşteriyi aradık. Oğlunu yollayıp altınları aldı. Hem altınları hem de yünlerini teslim ettik” dedi. Bayram Akgün ise “Altınları ablam buldu. Hemen tezgaha altınları döktük. 17 adet altın bulduk. Müşteriye kese ve altın fotoğrafları mesajla ilettik. Kendisi bize teşekkür etti” diye konuştu.
İzmir Urla’da bir vatandaşın kabartılması için yorgancıya verdiği bohçadan 116 bin lira değerinde 17 adet kulplu reşat altını çıktı. Yünlerin içinde buldukları altını görünce büyük şaşkınlık yaşayan dükkan sahipleri, altınları sahibine teslim etti.

İzmir Urla’da bir vatandaşın kabartılması için yorgancıya verdiği bohçadan 116 bin lira değerinde 17 adet kulplu reşat altını çıktı. Yünlerin içinde buldukları altını görünce büyük şaşkınlık yaşayan dükkan sahipleri, mersin, altınları sahibine teslim etti.

İzmir’in Urla ilçesinde Gülcan A. isimli vatandaş, 1 Ağustos günü annesinden kalma bohçayı kabartılması için yorgancıya verdi. Gülcan A., dükkanı oğlu Bayram Akgün (38) ile birlikte işleten Nazlı Akgün’e (61), annesinden kalan yünleri çöpe atmaktan son anda vazgeçtiğini, koyun yünlerini kabarttıktan sonra yastık yapmak istediklerini anlattı. Annesine işlerinde yardım eden Nazlı Akgün’ün kızı Gülter Akyol (40) ise geçen gün koyun yünlerini kabartmaya koyuldu. İşlem sırasında kırmızı kese içerisinde çok sayıda bulan Akyol, durumu hemen annesi ve ağabeyine haber verdi. Dükkan sahipleri, 116 bin lira değerinde 17 adet kulplu reşat altını gördüklerinde adeta şoke oldu. Altınların bulunmasıyla müşteriye mesaj atan Bayram Akgün ve ailesi, altınları Gülcan A.’ya teslim etti.

“İçinden hazine çıktı”

Olayı anlatan Nazlı Akgün, “Müşteri, bohçayı atmaya kıyamadığını söyledi. Bohça annesinden kalmış. Bohça teslim edildikten 10 gün sonra kızım yardıma geldiğinde yünleri kabartmaya başladı ve kırmızı keseyi buldu. Hemen yukarı çıkıp ‘Anne bu yün kimin? İçinden hazine çıktı’ dedi. Müşteriyi aradık. Oğlunu yollayıp altınları aldı. Hem altınları hem de yünlerini teslim ettik” dedi. Bayram Akgün ise “Altınları ablam buldu. Hemen tezgaha altınları döktük. 17 adet altın bulduk. Müşteriye kese ve altın fotoğrafları mesajla ilettik. Kendisi bize teşekkür etti” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.