Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da duyurdu: İşte kuru üzüm alım fiyatı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2022 - 18:26, Güncelleme: 20.08.2022 - 18:26
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da duyurdu: İşte kuru üzüm alım fiyatı

Manisa'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dikkat çeken mesajlar verdi. Terörle mücadele konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İHA'larımız ve SİHA'larımızla teröristleri inlerinde vuruyoruz. Bu, 'bay Kemal'i de rahatsız ediyor, terör örgütlerini de rahatsız ediyor" dedi. Erdoğan ayrıca merakla beklenen üzüm taban fiyatlarını da açıkladı.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Erdoğan, konuşmasının başlangıcında Gaziantep'te meydana gelen kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi. "TERÖRİSTLER KAÇIYOR, BİZ KOVALIYORUZ" Erdoğan'ın konuşmasının devamından öne çıkan satır başları şu şekilde: Biz Türkiye'nin sadece geçmişi değil, aynı zamanda geleceğiyiz. Biz milletin umuduyuz. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız asırlık eser ve hizmetlerin altyapısı üzerinde Türkiye'yi dünyanın siyasi ve ekonomik olarak en güçlü devletleri arasına sokmakta kararlıyız. Onların iyi dediği Türkiye sağlam girenin hasta çıktığı, bir kutu ilacı bulmanın bile zor olduğu bir ülkeydi. Savaş Ay'ın programında 'bay Kemal' yanında kuzu kuzu oturuyordu. Savaş Ay, sorduğu soruların cevabını alamıyordu. O zaman 'bay Kemal' SSK'nın başındaydı. Suçu başbakana attı. Biz terör örgütleriyle mücadelemizi oluşturduğumuz güvenli bölgelerle sınırlarımızın dışına taştık. Teröristlerin hemen başlarına bomba düşme kabusuyla inlerinden çıkamadığı bir Türkiye inşa ettik. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Besler Deresi'nde biz varız. Teröristler kaçıyor, biz kovalıyoruz. İHA'larımız ve SİHA'larımızla teröristleri inlerinde vuruyoruz. Bu, 'bay Kemal'i de rahatsız ediyor, terör örgütlerini de rahatsız ediyor. Bugün buraya gelmeden önce bir üzüm bağını ziyaret ettim. Hasat dönemi gelen her ürün gibi bölgemizin en önemli gelir kaynaklarından olan sultani çekirdeksiz üzümün alım fiyatını da paylaşmak istiyorum. Alım fiyatlarını hasat döneminin başında ilan etmemizin sebebi herhangi bir istismara meydan vermemektir. Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı sultani çekirdeksiz üzümü Toprak Mahsulleri Ofisimiz... Geçen yıl bu 13 liraydı. Fiyatımızı 27 lira olarak belirledik.
Manisa'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dikkat çeken mesajlar verdi. Terörle mücadele konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İHA'larımız ve SİHA'larımızla teröristleri inlerinde vuruyoruz. Bu, 'bay Kemal'i de rahatsız ediyor, terör örgütlerini de rahatsız ediyor" dedi. Erdoğan ayrıca merakla beklenen üzüm taban fiyatlarını da açıkladı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Erdoğan, konuşmasının başlangıcında Gaziantep'te meydana gelen kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

"TERÖRİSTLER KAÇIYOR, BİZ KOVALIYORUZ"

Erdoğan'ın konuşmasının devamından öne çıkan satır başları şu şekilde:

Biz Türkiye'nin sadece geçmişi değil, aynı zamanda geleceğiyiz. Biz milletin umuduyuz. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız asırlık eser ve hizmetlerin altyapısı üzerinde Türkiye'yi dünyanın siyasi ve ekonomik olarak en güçlü devletleri arasına sokmakta kararlıyız.

Onların iyi dediği Türkiye sağlam girenin hasta çıktığı, bir kutu ilacı bulmanın bile zor olduğu bir ülkeydi.

Savaş Ay'ın programında 'bay Kemal' yanında kuzu kuzu oturuyordu. Savaş Ay, sorduğu soruların cevabını alamıyordu. O zaman 'bay Kemal' SSK'nın başındaydı. Suçu başbakana attı.

Biz terör örgütleriyle mücadelemizi oluşturduğumuz güvenli bölgelerle sınırlarımızın dışına taştık. Teröristlerin hemen başlarına bomba düşme kabusuyla inlerinden çıkamadığı bir Türkiye inşa ettik. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Besler Deresi'nde biz varız. Teröristler kaçıyor, biz kovalıyoruz.

İHA'larımız ve SİHA'larımızla teröristleri inlerinde vuruyoruz. Bu, 'bay Kemal'i de rahatsız ediyor, terör örgütlerini de rahatsız ediyor.

Bugün buraya gelmeden önce bir üzüm bağını ziyaret ettim. Hasat dönemi gelen her ürün gibi bölgemizin en önemli gelir kaynaklarından olan sultani çekirdeksiz üzümün alım fiyatını da paylaşmak istiyorum. Alım fiyatlarını hasat döneminin başında ilan etmemizin sebebi herhangi bir istismara meydan vermemektir. Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı sultani çekirdeksiz üzümü Toprak Mahsulleri Ofisimiz... Geçen yıl bu 13 liraydı. Fiyatımızı 27 lira olarak belirledik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.