İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2022 - 12:15, Güncelleme: 30.08.2022 - 12:15
 

İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yıl dönümü ve Zafer Bayramı, İzmir’de kutlanmaya başladı. Gün boyu sürecek olan kutlama ve törenler, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreniyle başlarken, törene İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordusu Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, siyasi parti il başkanları, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramın ilk töreninde İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk töreni sona erdi. Kutlamalar İzmir Valiliğinde gerçekleşen tebrikat töreniyle devam ederken, ardından il protokolü ve askeri erkan Cumhuriyet Meydanı’daki yerini tekrardan aldı. Vatandaşlar ellerinde bayraklarla kutlamalara eşlik ederken ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı okundu. Ardından Hava Savunma Üst Teğmen Yusuf Eldemir, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Konuşmanın ardından program resmi askeri geçit töreniyle sona ererken, kutlamalara Ege Ordusu Garnizon Komutanlığı bandosu da renk kattı.
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yıl dönümü ve Zafer Bayramı, İzmir’de kutlanmaya başladı. Gün boyu sürecek olan kutlama ve törenler, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreniyle başlarken, törene İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordusu Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, siyasi parti il başkanları, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramın ilk töreninde İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk töreni sona erdi.

Kutlamalar İzmir Valiliğinde gerçekleşen tebrikat töreniyle devam ederken, ardından il protokolü ve askeri erkan Cumhuriyet Meydanı’daki yerini tekrardan aldı. Vatandaşlar ellerinde bayraklarla kutlamalara eşlik ederken ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı okundu. Ardından Hava Savunma Üst Teğmen Yusuf Eldemir, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Konuşmanın ardından program resmi askeri geçit töreniyle sona ererken, kutlamalara Ege Ordusu Garnizon Komutanlığı bandosu da renk kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.