KÜN YAPI “WiNDY HiLL” VİLLALARI İÇİN OFİS HOME’U TERCİH ETTİ

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2022 - 11:54, Güncelleme: 28.02.2022 - 11:54
 

KÜN YAPI “WiNDY HiLL” VİLLALARI İÇİN OFİS HOME’U TERCİH ETTİ

Çeşme’nin tanınmış müteahhitlik firmalarından; butik otel, özel villa, özel konutlar, taahhüt projeleriyle estetiği, kaliteyi ve konforu projelerinde birleştiren Kün Yapı, Alaçatı’da satışlarına başlayacağı “Windy Hill”in mutfak, banyo, iç dekorasyon ve ev mobilyaları için tercihini Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Ofis Home Mağazası’ndan yana gerçekleştirdi.
YUMRUKAYA; “OFİS HOME KALİTESİYLE WİNDY HİLL’DE YAŞAM BAŞLAYACAK” Çeşme’de Kün Yapı’nın ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Yumrukaya; “Kün Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kün ve Mimadu Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Akif Duran’ın “Windy Hill” sunumuna hayran kaldım. Her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve Alaçatı’nın değerine değer katılmış diyebilirim. Böylesine özel bir projenin çözüm ortağı olmaktan mutluyuz. Ofis Home güvencesi ve kalitesiyle Windy Hill’de çok yakında yaşam başlayacak. Hayırlı olsun.” dedi. HASAN KÜN; “VİLLALARIMIZI OFİS HOME’A EMANET EDECEĞİZ” Yatırımcılarımızın düşlediğinden daha fazlasını onlara sunmak için yeni bir proje oluşturduklarını belirten Kün Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kün; “Windy Hill projemiz için biz ne kadar özeniyorsak ve heyecanlıysak, bizimle aynı duyguları paylaşan; kalitesinden ve güvenilirliğinden ödün vermeyen bir firma ile anlaşmayı tercih ettik. Kısa süre içerisinde villalarımızı Yumrukaya’nın öncülüğünde profesyonel ekibine emanet edeceğiz. Anlaşmamız hayırlı olsun.” dedi. AKİF DURAN; “KÜN YAPI VE OFİS HOME’UN İŞ BİRLİĞİNDEN MUTLUYUZ” Windy Hill projesini tercih edenlerin yepyeni bir yaşama merhaba diyeceklerini belirten Mimadu Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Akif Duran; “Yıllardır birlikte çalıştığım Ofis Home Mağazası ile her detayını özel bir yaşam için tasarladığımız Kün Yapı- Windy Hill projesinin işbirliği yapmasından son derece mutluyum. Mimadu Mimarlık ve Kün Yapı’nın bakış açısını çok iyi analiz ederek; çok yakışacak mutfak, banyo, iç dekorasyon ve ev mobilyalarını hazırlayacaklarından eminiz.” dedi.
Çeşme’nin tanınmış müteahhitlik firmalarından; butik otel, özel villa, özel konutlar, taahhüt projeleriyle estetiği, kaliteyi ve konforu projelerinde birleştiren Kün Yapı, Alaçatı’da satışlarına başlayacağı “Windy Hill”in mutfak, banyo, iç dekorasyon ve ev mobilyaları için tercihini Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Ofis Home Mağazası’ndan yana gerçekleştirdi.

YUMRUKAYA; “OFİS HOME KALİTESİYLE WİNDY HİLL’DE YAŞAM BAŞLAYACAK”

Çeşme’de Kün Yapı’nın ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Yumrukaya; “Kün Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kün ve Mimadu Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Akif Duran’ın “Windy Hill” sunumuna hayran kaldım. Her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve Alaçatı’nın değerine değer katılmış diyebilirim. Böylesine özel bir projenin çözüm ortağı olmaktan mutluyuz. Ofis Home güvencesi ve kalitesiyle Windy Hill’de çok yakında yaşam başlayacak. Hayırlı olsun.” dedi.

HASAN KÜN; “VİLLALARIMIZI OFİS HOME’A EMANET EDECEĞİZ

Yatırımcılarımızın düşlediğinden daha fazlasını onlara sunmak için yeni bir proje oluşturduklarını belirten Kün Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kün; “Windy Hill projemiz için biz ne kadar özeniyorsak ve heyecanlıysak, bizimle aynı duyguları paylaşan; kalitesinden ve güvenilirliğinden ödün vermeyen bir firma ile anlaşmayı tercih ettik. Kısa süre içerisinde villalarımızı Yumrukaya’nın öncülüğünde profesyonel ekibine emanet edeceğiz. Anlaşmamız hayırlı olsun.” dedi.

AKİF DURAN; “KÜN YAPI VE OFİS HOME’UN İŞ BİRLİĞİNDEN MUTLUYUZ”

Windy Hill projesini tercih edenlerin yepyeni bir yaşama merhaba diyeceklerini belirten Mimadu Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Akif Duran; “Yıllardır birlikte çalıştığım Ofis Home Mağazası ile her detayını özel bir yaşam için tasarladığımız Kün Yapı- Windy Hill projesinin işbirliği yapmasından son derece mutluyum. Mimadu Mimarlık ve Kün Yapı’nın bakış açısını çok iyi analiz ederek; çok yakışacak mutfak, banyo, iç dekorasyon ve ev mobilyalarını hazırlayacaklarından eminiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.