Metin Öztürk Asaleten Atandı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2020 - 08:53, Güncelleme: 07.07.2020 - 08:53
 

Metin Öztürk Asaleten Atandı

Manisa’nın genç müdürlerinden Metin Öztürk yaptığı başarılı çalışmaların karşılığını alarak vekaleten yürüttüğü Tarım İl Müdürlüğü görevine asaleten atandı.   2014 yılından beri 2018 yılına kadar il müdür yardımcısı olarak görev yapan 2018 yılından bugüne kadar ise vekaleten müdürlük yapan, Manisa'nın en başarılı müdürlari arasında yer alan, Manisa'da tarım ve halvancılığın gelişmesine katkı sağlayan Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla resmi gazetede yayımlanan genelgeyle asaleten il müdürü olarak atandı. Öztürk, son olarak Manisa'da tarım ve Orman sektörünün temsilcilerinin Tarım ve Orman Bakanı Dr. Peker Pakdemirli ile buluşmasını sağladı.

Manisa’nın genç müdürlerinden Metin Öztürk yaptığı başarılı çalışmaların karşılığını alarak vekaleten yürüttüğü Tarım İl Müdürlüğü görevine asaleten atandı.  

2014 yılından beri 2018 yılına kadar il müdür yardımcısı olarak görev yapan 2018 yılından bugüne kadar ise vekaleten müdürlük yapan, Manisa'nın en başarılı müdürlari arasında yer alan, Manisa'da tarım ve halvancılığın gelişmesine katkı sağlayan Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla resmi gazetede yayımlanan genelgeyle asaleten il müdürü olarak atandı. Öztürk, son olarak Manisa'da tarım ve Orman sektörünün temsilcilerinin Tarım ve Orman Bakanı Dr. Peker Pakdemirli ile buluşmasını sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.