ŞEHRİN EN İYİ OTELİ’NDE 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI!

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2022 - 14:25, Güncelleme: 08.02.2022 - 14:25
 

ŞEHRİN EN İYİ OTELİ’NDE 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI!

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgililerin romantizmi tüm derinliği ile hissedecekleri kutlama alternatifleri sunuyor.
Otelin Konak Salonu’nda sevgilileri Korkut Kazcın & VIP Project Orkestrası programı ve muhteşem kutlama yemeği eşliğinde tadına doyulmaz eğlenceli bir gece bekliyor. Şık ambiyansı ile göz dolduran mekanda gerçekleşecek 14 Şubat Sevgililer Günü galasına katılım kişi başı 550 TL olarak belirlendi. EŞSİZ MANZARA EŞLİĞİNDE ÖZEL BİR GÜN Sevgililer Günü kutlamasını masalsı bir deneyime dönüştürmek isteyenler için eşsiz deniz manzarasına sahip bir odada, kırmızı güllerle yapılmış özel süslemeler, leziz ikramlar ve odada kahvaltı ile özel bir konaklama da misafirlere sunulan alternatifler arasında yer alıyor.   Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal Wellness Center farklı hediye alternatifi arayışında olanlar için Şubat ayında sevgililere özel SPA üyelik, masaj ve bakım paketleri sunuyor. Ayrıntılı bilgi ve iletişim için; Gala programı bilgi ve rezervasyon Tel: 0232 292 13 30         Konaklama bilgi ve rezervasyon      Tel: 0232 292 13 09-11 info@wyndhamgrandizmir.com KORKUT KAZCIN- VIP PROJECT ORKESTRASI
Wyndham Grand İzmir Özdilek, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgililerin romantizmi tüm derinliği ile hissedecekleri kutlama alternatifleri sunuyor.

Otelin Konak Salonu’nda sevgilileri Korkut Kazcın & VIP Project Orkestrası programı ve muhteşem kutlama yemeği eşliğinde tadına doyulmaz eğlenceli bir gece bekliyor. Şık ambiyansı ile göz dolduran mekanda gerçekleşecek 14 Şubat Sevgililer Günü galasına katılım kişi başı 550 TL olarak belirlendi.

EŞSİZ MANZARA EŞLİĞİNDE ÖZEL BİR GÜN

Sevgililer Günü kutlamasını masalsı bir deneyime dönüştürmek isteyenler için eşsiz deniz manzarasına sahip bir odada, kırmızı güllerle yapılmış özel süslemeler, leziz ikramlar ve odada kahvaltı ile özel bir konaklama da misafirlere sunulan alternatifler arasında yer alıyor.  

Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal Wellness Center farklı hediye alternatifi arayışında olanlar için Şubat ayında sevgililere özel SPA üyelik, masaj ve bakım paketleri sunuyor.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için;

Gala programı bilgi ve rezervasyon Tel: 0232 292 13 30        
Konaklama bilgi ve rezervasyon      Tel: 0232 292 13 09-11

info@wyndhamgrandizmir.com

KORKUT KAZCIN- VIP PROJECT ORKESTRASI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.