Bakan Eroğlu Gördes'e söz verdi

GÖRDES (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2017 - 19:11, Güncelleme: 28.03.2017 - 19:11
 

Bakan Eroğlu Gördes'e söz verdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ndan Manisa'nın Gördes ilçesine 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet müjdesi verdi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Manisa'nın Gördes ilçesinde doğalgaz iletim hattının temel atma ve Atatürk Mahallesindeki Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nın açılış törenine katıldı. Törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa İl Jandarma Komutanı J. Albay Ömer Kaplan, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve İsmail Bilen, Gördes İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İzmir Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Açılış töreninde konuşan Bakan Eroğlu, Manisa il genelinde büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "14 milyar TL yatırım yapmışız. Ben daha önce Manisa'ya geldiğimde 73 tane müjde verdim. Manisa'da Orman ve Su İşleri Bakanlığımız destan yazıyor. Bugün bakanlığın kapılarını kapattık. Efeler diyarı Manisa'ya geldik. 2017-2019 yılları arası Manisa'da baraj, gölet ve sulama projelerinde hamle yılı olarak belirledik. Eskiden Manisa'da doğru düzgün bir baraj bile yoktu. Şimdi bu sayı 23 baraj ve gölet. Biz bu sayıyı ileride 51 baraj 21 gölete çıkarmayı planlıyoruz. İleride bu sayı 72 baraj ve göletle Manisa Türkiye'nin en çok baraj ve göleti olan ili olacak sayın Başkanımız da Ege'nin milletvekili biliyorsunuz. Bize dedi ki 'Cumhurbaşkanımızla beraber sen Ege'nin evladısın efeler için bir proje geliştir' Adı EGEGEP. Ege Gelişim Projesi değerli kardeşler. Bu proje ile Manisa'da Ege Bölgesinde destan yazacağız. Bu muazzam projesi 31 Aralık 2019 saat 19:30'da bitireceğiz. Güneşli ve Doğanpınar barajı bitti. Karayağcı Göleti için de talimatı verdim. Önümüzdeki yıl içinde bitecek. Kobaklar barajıyla birlikte toplam 2 baraj, 2 gölet sözü veriyoruz" dedi. Bakan Eroğlu 16 Nisan yapılacak olan referandumda Gördesliler'den 'Evet' desteği istedi. Bakan Eroğlu'nun konuşmasının ardından Gördes ilçesinde doğal gaz hattının temelini attı, Şehit Ömer Halisdemir Parkının açılışı gerçekleştirildi. Öte yandan Bakan Eroğlu'na Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol tarafından fahri hemşerilik belgesi ve kız Gördes halısı hediye verildi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ndan Manisa'nın Gördes ilçesine 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet müjdesi verdi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Manisa'nın Gördes ilçesinde doğalgaz iletim hattının temel atma ve Atatürk Mahallesindeki Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nın açılış törenine katıldı. Törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa İl Jandarma Komutanı J. Albay Ömer Kaplan, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve İsmail Bilen, Gördes İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İzmir Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Açılış töreninde konuşan Bakan Eroğlu, Manisa il genelinde büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "14 milyar TL yatırım yapmışız. Ben daha önce Manisa'ya geldiğimde 73 tane müjde verdim. Manisa'da Orman ve Su İşleri Bakanlığımız destan yazıyor. Bugün bakanlığın kapılarını kapattık. Efeler diyarı Manisa'ya geldik. 2017-2019 yılları arası Manisa'da baraj, gölet ve sulama projelerinde hamle yılı olarak belirledik. Eskiden Manisa'da doğru düzgün bir baraj bile yoktu. Şimdi bu sayı 23 baraj ve gölet. Biz bu sayıyı ileride 51 baraj 21 gölete çıkarmayı planlıyoruz. İleride bu sayı 72 baraj ve göletle Manisa Türkiye'nin en çok baraj ve göleti olan ili olacak sayın Başkanımız da Ege'nin milletvekili biliyorsunuz. Bize dedi ki 'Cumhurbaşkanımızla beraber sen Ege'nin evladısın efeler için bir proje geliştir' Adı EGEGEP. Ege Gelişim Projesi değerli kardeşler. Bu proje ile Manisa'da Ege Bölgesinde destan yazacağız. Bu muazzam projesi 31 Aralık 2019 saat 19:30'da bitireceğiz. Güneşli ve Doğanpınar barajı bitti. Karayağcı Göleti için de talimatı verdim. Önümüzdeki yıl içinde bitecek. Kobaklar barajıyla birlikte toplam 2 baraj, 2 gölet sözü veriyoruz" dedi.

Bakan Eroğlu 16 Nisan yapılacak olan referandumda Gördesliler'den 'Evet' desteği istedi. Bakan Eroğlu'nun konuşmasının ardından Gördes ilçesinde doğal gaz hattının temelini attı, Şehit Ömer Halisdemir Parkının açılışı gerçekleştirildi. Öte yandan Bakan Eroğlu'na Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol tarafından fahri hemşerilik belgesi ve kız Gördes halısı hediye verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.